Libnet.ro
UNICEF

01:05

Igor Dodon: Armatele germane si romane au nimicit aproximativ 300 de mii de evrei

B1 B1,
Igor Dodon: Armatele germane si romane au nimicit aproximativ 300 de mii de evrei

Presedintele moldovean, Igor Dodon, a scris pe Facebook, in contextul vizitei efectuate in Israel, ca armatele germane si romane sunt responsabile pentru moartea a 300 de mii de evrei pe actualul teritoriu al. continuă pe B1

Dodon: Armatele romane si germane au nimicit aproximativ 300 mii de evrei pe teritoriul patriei noastre

Presedintele Igor Dodon a participat la ceremonia oficiala de comemorare a victimelor Holocaustului la Complexul Memorial Yad va-shem din Ierusalim.

Mihai Ghimpu sustine ca Maia Sandu nu are sanse sa-l invinga pe Igor Dodon la prezidentiale: Nu va iarta multa lume ca ati facut alianta cu socialistii

Presedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, considera ca lidera PAS, Maia Sandu, nu trebuie sa candideze la alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an din cauza ca acest fapt ii va garanta victoria actualului presedinte, Igor Dodon.

Andrei Nastase a depus un denunt prin care cere urmarirea penala a lui Igor Dodon

Denuntul penal, semnat de circa 2. 000 de persoane, in care presedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA), Andrei Nastase, cere procurorului general urmarirea penala a presedintelui Igor Dodon, sub aspectul savarsirii infractiunilor de coruptie si imbogatire ilicita, a fost depus la Procuratura Generala, transmite IPN.

Igor Dodon, despre Vlad Plahotniuc: Scopul este sa-l depistam si sa-l aducem acasa

Ministerul Afacerilor Interne se va adresa repetat catre Interpol pentru a solicita darea in cautare internationala a fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc. Aceasta dupa ce, acum o saptamana, Departamentul de stat american i-a stabilit interdictia de a obtine vize de intrare in SUA. Declaratii in acest sens au fost facute de catre presedintele Igor Dodon, dupa sedinta Consiliului Suprem de Securitate, transmite IPN.

VIDEO Igor Dodon: Este principial sa fie reziliat contractul de concesionare a Aeroportului. Au fost facute mai putine investitii decat cele asumate

Igor Dodon a declarat, dupa sedinta Consiliului Suprem de Securitate, ca Avia Invest, companie care gestioneaza Aeroportul Chisinau, urma sa faca, conform obligatiilor contractuale, investitii in valoare de 160 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2019. insa, pana in prezent, valoarea investitiilor facute este de doar 94 de milioane de euro, dintre care 59 de milioane sunt bani proveniti din achitarea taxei de 9 euro de catre pasageri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2366 seconds )