Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ilham Aliev a castigat alegerile prezidentiale din Azerbaidjan

B1 B1,
Ilham Aliev a castigat alegerile prezidentiale din Azerbaidjan

Actualul presedinte al Azerbaidjanului, Ilham Aliev, a castigat alegerile desfasurate miercuri, cu 84,7% din voturi, potrivit Comisiei Electorale centrale dupa numararea a 36% dintre buletinele de vot,. continuă pe B1

Abdel Fattah al-Sissi nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale din Egipt prevazute in 2014

Generalul Abdel Fattah al-Sissi, cel care a condus, in urma cu trei luni, demiterea presedintelui islamist Mohamed Morsi, nu exclude sa se prezinte la alegerile prezidentiale din Egipt prevazute in 2014,.

Alegeri prezidentiale in Azerbaidjan

Aproximativ 5 milioane de azeri cu drept de vot au fost convocati astazi la urne pentru a-si alege presedintele, in cadrul unui scrutin in care seful statului in exercitiu Ilham Aliev este dat ca favorit.

PDL a inceput concursul pentru alegerile prezidentiale

PDL da startul competitiei interne pentru alegerile prezidentiale. Candidatii PDL care viseaza la cea mai inalta functie in stat sunt asteptati sa se inscrie intre 7 si 14 octombrie.

Azerbaidjanul mimeaza democratia. Presedintele Aliev castiga un nou mandat

Presedintele azer in exercitiu, Ilham Aliev, aflat la putere din 2003, a castigat alegerile prezidentiale de miercuri cu aproape 84 % din voturi, indica un sondaj realizat la iesirea din sectiile de votare, relateaza BBC.

Dreapta din Romania cauta candidat pentru alegerile prezidentiale. Scurt inventar al variantelor de prezidentiabili si al negocierilor de culise

Competitia interna in PDL pentru desemnarea prezidentiabilului a intrat in linie dreapta. Emil Boc a anuntat miercuri ca nu va participa la selectie, desi presedintele Basescu il promovase intens drept candidatul eligibil impotriva USL-ului la prezidentiale. In lipsa lui Boc, Catalin Predoiu pare plasat in pole-position pentru a castiga competitia interna, dar Elena Udrea sondeaza partidul pentru a vedea ce sustinere mai are. Vezi in text cine vrea sa candideze la prezidentiale si care sunt jocurile de culise in interiorul PDL.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )