Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ilie Carabulea ramane in arest preventiv. Curtea de Apel a admis contestatia procurorilor, dupa decizia Tribunalului Bucuresti ca acesta sa fie arestat la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Ilie Carabulea ramane in arest preventiv. Curtea de Apel a admis contestatia procurorilor, dupa decizia Tribunalului Bucuresti ca acesta sa fie arestat la domiciliu

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in continuare in arest preventiv. Decizia a fost luata miercuri, 19 martie, de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ilie Carabulea ramane in arest: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Omul de afaceri Ilie Carabulea, acuzat de cumparare de influenta si dare de mita in dosarul Carpatica, ramane in arest. Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de inlocu.

Decizie definitiva: Ilie Carabulea ramane in arest.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, acuzat de cumparare de influenta si dare de mita in dosarul Carpatica, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de inlocuirea masurii preventive. Decizia Curtii de Apel este definitiva. Tribunalul Bucuresti a decis, in 12 martie, inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Carabulea. Decizia a fost contestata de procurori la Curtea de Apel Bucuresti, iar demersul acestora a fost .

Ilie Carabulea ramane in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea, acuzat de cumparare de influenta si dare de mita in dosarul Carpatica, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, astazi, contestatia procurorilor cu privire la inlocuirea masurii preventive, decizia fiind definitiva, potrivit surselor din presa.

Omul de afaceri Ilie Carabulea ramane in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea, acuzat de cumparare de influenta si dare de mita in dosarul Carpatica, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, miercuri, contestatia procurorilor.

Dosarul Carpatica: Ilie Carabulea ramane in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea, acuzat de cumparare de influenta si dare de mita in dosarul Carpatica, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, miercuri, contestatia procurorilor fata de inlocuirea masurii.

Curtea Suprema ar putea decide azi daca omul de afaceri Gruia Stoica ramane in arest preventiv

Instanta Curtii Supreme este asteptata miercuri sa decida daca omul de afaceri Gruia Stoica va ramane in arest preventiv sau va fi arestat la domiciliu. Acesta este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta.

Celebrul hacker Guccifer a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv

Celebrul hacker, Guccifer, care i-a spart contul de e-mail sefului SRI, George Maior, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv. Barbatul este acuzat de acces fara drept la sisteme informatice,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )