Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ilie Sarbu a anuntat ca as fi fost exclus din PSD, dar nu am primit nicio instiintare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilie Sarbu a anuntat ca as fi fost exclus din PSD, dar nu am primit nicio instiintare

Valer Marian anunta, intr-un comunicat de presa, ca liderul grupului PSD din Senat Ilie Sarbu ar fi anuntat in plenul Senatului, in urma cu trei saptamani, ca a el Valer Marian) a fost exclus din PSD si din grupul senatorial al acestui partid si sustine ca, pana in prezent, nu i-a fost comunicat vreun inscris in acest sens si nu i-au fost precizate motivele nici macar verbal. continuă pe Ziarul Bursa

Politicianul arestat Alin Simota, exclus din PNL din cauza prejudiciilor de imagine.

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzatia ca a condus o grupare suspectata de infractiuni cu violenta, camatarie, inselaciune si santaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza prejudiciilor de imagine aduse partidului, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de organizatia judeteana a PNL Hunedoara, vicepresedintele si, totodata, consilierul local din Petrosani, Alin Simota, a fost exclus din partid. Biroul Permanent al PNL Hunedoara a .

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, EXCLUS din partid din cauza prejudiciilor de imagine

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzatia ca a condus o grupare suspectata de infractiuni cu violenta, camatarie, inselaciune si santaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza.

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, exclus din partid din cauza prejudiciilor de imagine

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzatia ca a condus o grupare suspectata de infractiuni cu violenta, camatarie, inselaciune si santaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza prejudiciilor de imagine aduse partidului, informeaza Mediafax.

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, exclus din partid din cauza prejudiciilor de imagine

Vicepresedintele PNL Hunedoara Alin Simota, arestat sub acuzatia ca a condus o grupare suspectata de infractiuni cu violenta, camatarie, inselaciune si santaj, a fost exclus, miercuri, din PNL, din cauza.

Mircea Cartarescu: Ma consider un expatriat. Am fost eliminat din viata publica de la noi cu o brutalitate securistica

Scriitorul Mircea Cartarescu sustine ca se simte un expatriat pentru ca a fost eliminat din viata publica romaneasca cu o brutalitate securistica si nu i-a luat nimeni apararea. El a declarat,.

Mircea Cartarescu: Am fost eliminat din viata publica cu o brutalitate securistica.

Scriitorul Mircea Cartarescu a declarat, intr-un interviu acordat Revistei 22, ca se considera un expatriat, intrucat a fost eliminat cu brutalitate securistica din viata publica fara sa fie aparat de cineva, iar acum nu mai are nicio legatura cu viata publica romaneasca. Ma consider deja un expatriat. Am fost eliminat din viata publica de la noi cu o brutalitate securistica, si nu mi-a luat nimeni apararea. Cei din lumea culturala m-au tratat la fel. Am inteles, in fine, ca nu insemn nimic .

Un barbat a fost ridicat din sediul Ministerului Sanatatii si dus la audieri: A incercat sa avizeze certificate de conformitate false

Un barbat a fost ridicat din sediul Ministerului Sanatatii si a fost dus la audieri, dupa ce ar fi incercat sa avizeze certificate de conformitate false, informeaza Mediafax. Luni, in jurul orei 10:10,.

Judecator de la Curtea de Apel Cluj, exclus din magistratura. Vezi de ce.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, miercuri, excluderea din magistratura a judecatorului Gabriel Adrian Nasui, de la Curtea de Apel Cluj, si sanctionarea disciplinara a doua judecatoare, informeaza Mediafax. Abaterile disciplinare retinute de Sectia pentru judecatori in sarcina judecatorului Adrian Gabriel Nasui au fost: incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii; nerespectarea .

Cristian Preda: De facto ma consider exclus din PDL. Acest partid nu mai e nici democrat, nici liberal

Europarlamentarul Cristian Preda se considera exclus de facto din PDL si spune ca nu mai vede posibila o reintegrare a sa in formatiune, in conditiile in care nu se mai identifica cu vreuna dintre deciziile.

Cristian Preda: De facto ma consider exclus din PDL. Mi-e greu sa cred intr-o reintegrare

Europarlamentarul PDL Cristian Preda, suspendat pentru 6 luni din PDL, anunta ca se considera exclus de facto din partid si spune ca nu mai vede posibila o reintegrare a sa in formatiune in conditiile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )