Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ilie Sarbu: Ponta va reveni saptamana asta in tara

Antena3 Antena3,
Ilie Sarbu: Ponta va reveni saptamana asta in tara

Premierul Victor Ponta se simte bine si va reveni in tara in aceasta saptamana, a anuntat Ilie Sarbu. Acesta spune ca l-a vizitat pe Ponta in Turcia in calitate de membru al familiei si da asigurari ca. continuă pe Antena3

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

Rovana Plumb: Nu stim cand revine Victor Ponta. Cu cat revine mai repede cu atat va fi mai bine. Partidul il sustine/ Ilie Sarbu: Cred ca saptamana aceasta Ponta ajunge acasa; va reveni in fruntea tuturor functiilor pe care le are

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a confirmat ca inca nu stie cand se intoarce din Turcia Victor Ponta si ca este normal ca membrii din PSD sa isi doreasca sa vina cat mai repede. Ea a tinut sa sublinieze in mai multe randuri ca partidul si guvernul il sustin pe Ponta. Pe de alta parte, senatorul PSD Ilie Sarbu, socrul premierului, a declarat ca Victor Ponta va ajunge in tara saptamana aceasta si va reveni pe functiile detinute.

Sarbu despre intoarcerea lui Ponta: Cred ca SAPTAMANA ASTA vine acasa. Se simte bine, asta e important

Ilie Sarbu, liderul senatorilor liberali si tatal socru al premierului autosuspendat Victor Ponta, a declarat, luni, ca ginerele sau se simte bine si s-ar putea intoarce acasa in aceasta saptamana, decizia finala fiind in functie de opinia medicilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )