Libnet.ro
UNICEF

15:30

Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala. Trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD

Antena3 Antena3,
Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala. Trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD

Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,. continuă pe Antena3

Liderul PSD Constanta, despre retragerea lui Ponta: Este gestul unui lider responsabil

Presedintele executiv al PSD Constanta, Decebal Fagadau, afirma ca retragerea lui Victor Ponta de la conducerea formatiunii este un gest corect, de fair-play fata de colegi si, totodata, o hotarare a unui lider responsabil.

Reactia Ecaterinei Andronescu vizavi de retragerea lui Ponta: O GRESEALA de fond si de forma

Ecaterina Andronescu a declarat, duminica, la Antena 3, ca retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD este o greseala si de fond.

Ecaterina Andronescu: Retragerea lui Ponta, o GRESEALA de fond si de forma

Retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD este o greseala si de fond, si de forma, a comentat, duminica, Ecaterina Andronescu, lider social-democrat. in plus, o astfel de decizie nu se ia de unul si nu se.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Calin Popescu Tariceanu: Retragerea lui Ponta nu are cum sa afecteze coalitia. Premierul are sprijinul ALDE

Retragerea premierului Victor Ponta de la conducerea PSD nu are cum sa afecteze buna functionare a coalitei de guvernare, iar acesta se bucura de tot sprijinul ALDE, a declarat duminica seara, pentru Mediafax, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. El este de parere ca retragerea lui Ponta nu are cum sa afecteze functionarea coalitiei de guvernare, iar Victor Ponta va conduce in continuare Executivul.

Mircea Cosma (PSD): Dupa retragerea lui Ponta, se va organiza un interimat pana la Congresul din octombrie

Mircea Cosma PSD) a declarat ca se bucura ca este un exemplu de urmat si ca, dupa retragerea lui Ponta, se va asigura un interimat la conducerea partidului, Congresul fiind convocat pentru luna octombrie.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD: Sa plece de la Guvern

Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul da senzatia ca face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa incearca doar sa castige timp. Victor Ponta este.

Nicolae Banicioiu, despre demisia lui Ponta: Este una menita sa protejeze partidul

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat, duminica, ca decizia luata de Victor Ponta este menita sa protejeze Partidul Social Democrat.

Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD a fost una personala si si-a exprimat speranta ca Ponta nu va face o a doua greseala prin retragerea de la Guvern. Liviu Dragnea a.

Care este greseala pe care Firea crede ca Ponta NU trebuie sa o faca

Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat, luni, ca liderii social-democrati nu au fost informatii cu privire la vreo intentie a lui Victor Ponta de a demisiona din functia de prim-ministru, fapt care ar fi o greseala din partea premierului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )