Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imaginea Romaniei, promovata in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Imaginea Romaniei, promovata in Parlamentul European

Cel mai cunoscut caricaturist roman, Stefan Popa Popas si actorul Dan Puric au fost, timp de o zi, ambasadori culturali ai Romaniei la Parlamentul European. Alaturi de alti doi artisti au promovat imaginea. continuă pe Antena3

Victor Ponta le multumeste celor care au votat impotriva solicitarii Monicai Macovei de a se discuta situatia Romaniei in Parlamentul European

Premierul Victor Ponta le multumeste, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, celor care au votat impotriva solicitarii Monicai Macovei, Cristi Preda si a altor europarlamentari de a se discuta situatia.

Victor Ponta, vesti bune din Parlamentul European

Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei - Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai.

Parlamentul European ofera Parlamentului Moldovei asistenta pentru implementarea legilor europene

Presedintele Parlamentului, Adrian Candu, a promis Parlamentului European ca Legea Procuraturii va fi adoptata pana la sfarsitul sesiunii parlamentare curente. Parlamentul Republicii Moldova si Parlamentul European isi vor extinde cooperarea in cadrul unui program de actiuni de consolidare a capacitatilor institutionale.

Cazul Ponta nu va mai fi discutat in Parlamentul European. Premierul continua razboiul cu Preda si Macovei

Premierul Victor Ponta anunta, pe pagina sa de Facebook, ca deputatii juristi au respins solicitarea europarlamentarilor romani de a discuta in plenul Parlamentului European situatia juridica a premierului Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )