Libnet.ro
UNICEF

00:08

Imagini de colectie: Sotii Ceausescu si fostul presedinte sirian Hafez Al-Assad, Traian Basescu si actualul lider de la Damasc, Bashar Al-Assad (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Imagini de colectie: Sotii Ceausescu si fostul presedinte sirian Hafez Al-Assad, Traian Basescu si actualul lider de la Damasc, Bashar Al-Assad (VIDEO, FOTO)

O fotografie in care sunt surprinsi sotii Ceausescu alaturi de fostul presedinte sirian Hafez al-Assad a fost readusa in actualitate, in contextul noilor evenimente din Siria. Dictatorul. continuă pe B1

Fostul presedinte al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, este trimis in judecata intr-un nou dosar, unde este acuzat de evaziune fiscala

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, este trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar, fiind acuzat de evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la peste 18 milioane de lei.

Fostul presedinte al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, trimis in judecata intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar, fiind acuzat de evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la peste 18 milioane de.

Aristotel Cancescu, fostul presedinte al CJ Brasov, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Aristotel Cancescu, fostul presedinte al Consiliul Judetean Brasov, a fost trimis in judecata de DNA Brasov intr-un nou dosar, pentru evaziune fiscala in forma continuata, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Aristotel Cancescu si ceilalti inculpati din acest dosar sunt acuzati ca au cauzat bugetului de stat un prejudiciu in valoare totala de 18. 513 lei.

Fostul presedinte al CJ Aristotel Cancescu, trimis in judecata pentru evaziune fiscala in forma continuata

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Brasov Aristotel Cancescu, aflat sub control judiciar intr-un alt dosar, a fost trimis in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Brasov al DNA pentru evaziune fiscala in forma continuata.

Basescu intervine in scandalul dintre Gigi Becali si Armata. De partea cui este fostul presedinte al tarii

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a luat pozitie in conflictul deschis dintre Gigi Becali si Armata.

Fostul presedinte al CNAS Lucian Duta, acuzat de luare de mita si pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Lucian Duta, este acuzat de luare de mita si pus sub control judiciar pe cautiune. Lucian Duta este suspectat ca a luat mita 8,6 milioane de euro de la reprezentantii a doua firme de.

Fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta, acuzat de o mita de 8,6 milioane de euro: Procurorii DNA l-au pus sub control judiciar sub cautiune

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost pus marti sub acuzare pentru luare de mita in forma continuata. Procurorii DNA au stabilit masura preventiva a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )