Libnet.ro
UNICEF

05:00

Imagini impresionante. Un tanar din Dej a ajuns vedeta pe internet, dupa ce a salvat un caine din apele Somesului

Antena3 Antena3,
Imagini impresionante. Un tanar din Dej a ajuns vedeta pe internet, dupa ce a salvat un caine din apele Somesului

Un tanar din Dej a ajuns in doua zile vedeta pe internet. Fara sa ezite vreo clipa, barbatul a sarit in apele reci ale Somesului, ca sa salveze o catelusa. Imaginile au ajuns pe YouTube si pe site-uri. continuă pe Antena3

Imagini impresionante. Cum se vad fulgerele din spatiul cosmic

Astronautii de la bordul Statiei Spatiale Internationale au realizat o serie de imagini impresionante care suprind fulgerele, asa cum pot fi ele vazute din spatiul cosmic. Cercetatorii NASA utilizeaza instu.

BRAT: 1 din 3 utilizatori romani de Internet intra online de pe telefonul mobil. Timpul mediu petrecut online - peste cel petrecut in fata televizorului

Consumul mediu zilnic de TV este inca superior celui de Internet in randul romanilor, dar cei care intra online constientizeaza ca petrec mai mult timp pe Internet decat in fata televizorului, potrivit unor estimari ale Biroului Roman de Audit Transmedia BRAT), prezentate miercuri. Potrivit estimarilor BRAT, bazate in special pe datele culese prin studiul de evaluare a audientelor realizat de aceasta organizatie, SNA Focus, 81% din oameni au acasa conexiune la Internet, 62% dintre ei utilizeaza Internetul de acasa, circa 4 milioane au cel putin un cont in retele sociale, iar 1 din 3 utilizatori de Internet acceseaza Internetul de pe telefonul mobil.

Un tanar din Bacau se zbate intre viata si moarte, dupa ce propriul tata a incercat sa-l omoare

Un tanar in varsta de 24 de ani, din judetul Bacau, se zbate intre viata si moarte, dupa ce propriul tata a incercat sa-l omoare. Dupa o cearta apriga din cauza faptului ca baiatul nu vrea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )