Libnet.ro
UNICEF

22:30

Imagini noi de la accidentul din judetul Arges

Antena3 Antena3,
Imagini noi de la accidentul din judetul Arges

Au fost difuzate noi imagini . continuă pe Antena3

Militarii decedati in accidentul din judetul Arges, inaintati la gradul de sublocotenent

Plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au primit gradul de sublocotenent la propunerea sefului Statului Major General, in semn de recunostinta si apreciere a inaltului profesionalism, altruismului, curajului si spiritului de sacrificiu dovedite pe timpul misiunilor incredintate, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Un camion cu 13 militari, rasturnat intr-o prapastie de la 40 de metri in judetul Arges. Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu: Avem trei morti. Doi militari raniti mai grav, transportati cu elicopterul la Bucuresti. Imagini de la fata locului

Update: Ministrul Apararii Adrian Tutuianu a anuntat la Antena 3 ca din pacate trei militari si-au pierdut viata in accidentul dinlocalitatea Dambovicioara, Arges. Pot confirma.

Cele mai noi informatii despre militarii raniti in accidentul din Arges

Toate persoanele salvate din accidentul petrecut in judetul Arges joi seara sunt stabile, in afara oricarui pericol, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Din fericire,.

Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat la inceputul sedintei de vineri, ca familiile militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi mai multe tipuri de ajutoare. De ajutoare vor beneficia si copiii a doi militari, Emilian-George Catana si Petre Cristian Toader, care vor beneficia de pensii si burse de studii.

Ministrul Apararii Adrian Tutuianu, masuri dupa accidentul in care si-au pierdut viata trei militari

Invitat in emisiunea Exces de putere, ministrul Apararii Adrian Tutuianu a marturisit ce masuri este pregatit sa ia, dupa accidentul cumplit din judetul Arges, in care si-au pierdut.

Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

Militarii din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte Dragoslavele, care si-au pierdut viata, joi, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut intr-o rapa, vor fi inmormantati cu onoruri militare duminica, incepand cu ora 13. Prin ordin al ministrului Apararii Nationale, cei trei militari au fost inaltati la gradul de sublocotenent post-mortem.

Argeseanul suspect de terorism a fost retinut pentru 24 de ore / Ibrahim are un copil si muncea cu ziua

Barbatul din judetul Arges suspectat de terorism, Ionut Catalin Balan, a fost retinut, doi dupa-amiaza, de catre procurorii DIICOT Pitesti, la finalul mai multor ore de audieri. Vineri, acesta va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza News. ro.

Un barbat din Covasna a fost atacat de un urs, in apropierea locuintei

Un barbat din localitatea Bicfalau, din judetul Covasna, a fost atacat de urs, marti, in timp ce isi pazea animalele aflate la pasunat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )