Libnet.ro
UNICEF

20:30

IMAGINI iN PREMIERA din avioanele MApN care i-au adus in tara pe ranitii din Muntenegru

Antena3 Antena3,
IMAGINI iN PREMIERA din avioanele MApN care i-au adus in tara pe ranitii din Muntenegru

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii 100 de minute de la Antena 3, imagini in premiera din avioanele transformate in spitale mobile, care i-a adus in tara ranitii . continuă pe Antena3

Imagini din avioanele MApN care au adus romanii decedati si raniti din Muntenegru (VIDEO)

B1 TV va prezinta imagini din avioanele MApN care au zburat, marti, catre Muntenegru si apoi catre Romania, pentru a repatria persoanele decedate si ranite in accidentul de autocar din Muntenegru. Primii 11.

Imagini extraordinare din satelit: Pamantul, planeta cu vegetatie luxurianta

Oamenii de stiinta au publicat noi imagini realizate din satelit in care au surprins zonele inverzite de pe Terra. Folosind senzorul VIIRS al satelitului NASA/NOAA Suomi NPP, expertii au strans informatii in.

Cele doua aeronave MApN care vor aduce ranitii in tara au decolat spre Muntenegru: Acestia vor fi internati in 4 spitale din Bucuresti

Cele doua aeronave care ii vor aduce in tara pe romanii raniti in Muntenegru au plecat luni diminieata, de pe Aeroportul Otopeni, spre locul accidentului. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului.

Salvatorii din Muntenegru. Oamenii care au daruit viata in rapa blestemata

Salvatori si supravietuitori. Eroi si victime. Durere si mangaiere. Urlet si tacere. Salvarea a venit intr-o alta limba. Oameni care n-au putut sa intrebe in romaneste ce-i doare, dar care au daruit.

Primele rezultate ale anchetei accidentului din Muntenegru. Aparatul care va dezvalui ce viteza avea autocarul in momentul tragediei, gasit de autoritati

Tahograful autocarului implicat in accidentul din Muntenegru a fost gasit. Aparatul este studiat la aceasta ora de procurori. Tahograful va dezvalui cine conducea si ce viteza avea autocarul. Datele.

Pandurii si Petrolul si-au aflat adversarii din Liga Europa. Care sunt adversarii echipelor romanesti

Cele trei echipe romanesti calificate in Liga Europa, Astra Giurgiu,Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, si-au aflat, luni, adversarele de care vor incerca sa treaca pentru a ajunge in grupe. Daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )