Libnet.ro
UNICEF

07:30

Imagini rare. Cum arata Stela Popescu atunci cand a prezentat prima editie a festivalului Cerbul de Aur

Antena3 Antena3,
Imagini rare. Cum arata Stela Popescu atunci cand a prezentat prima editie a festivalului Cerbul de Aur

Una dintre marile doamne ale teatrului romanesc, actrita Stela Popescu a fost si prezentatoarea primei editii a festivalului Cerbul de Aur de la Brasov, in 1968, alaturi de regretatul. continuă pe Antena3

Imagini unice cu regretata Stela Popescu

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tanase, iar artista va inmormantata la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru.

Ultimele imagini cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

ULTIMELE IMAGINI cu Stela Popescu in viata: Artista a dat semne de incoerenta si parea ca a suferit un accident vascular cand a urcat pe scena (VIDEO)

Invitata la Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a urcat pe scena pentru a-si ridica premiul pentru activitatea impresionanta pe care a avut-o de-a lungul zecilor de ani de cariera ca actrita. Acolo,.

STELA POPESCU. Marturii tulburatoare dupa moartea actritei Stela Popescu

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, ca traim clipe cumplit de grele atunci cand apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu.

Imagini cu Stela Popescu cu cateva ore inainte de moarte

Stela Popescu a murit joi la varsta de 81 de ani. in urma cu doua seri, Stela Popescu a fost invitata la una dintre multele Gale la care a fost premiata de-a lungul vietii sale. Si, acolo, pare-se,.

Stela Popescu a murit. Cel mai mare secret pe care l-a ascuns actrita

Stela Popescu a murit. Stela Popescu era mereu cu zambetul pe buze. insa, in spatele acestei imagini, indragita actrita a ascuns o suferinta, pe care a marturisit-o abia recent. Ste.

Stela Popescu a murit. intr-un ultim interviu, actrita se arata dezamagita: Sunt foarte multi actori si atitudinea lor fata de profesie s-a schimbat: tare, repede si fals

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu s-a stins din viata. intr-un ultim interviu, actrta se arata extrem de dezamagita de actorii din ziua de astazi. in trecut, era o alta scoala.

Rasturnare de situatie. Cand a murit de fapt Stela Popescu. Anuntul facut de Alexandru Arsinel

Stela Popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasa sa se inteleaga actorul Alexandru Arsinel. Ea si mintea. Din punct de vedere al sanatatii era o micinoasa. Nu s-a plans.

A murit Stela Popescu. Cum a pacalit moartea la cinci ani

Stela Popescu a pacalit moartea la cinci ani. Atunci a fost muscata de un paianjen si a trebuit sa se opereze pentru a scapa de infectie. Am umblat rasa pe cap pana la varsta de sapte an.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )