Libnet.ro
UNICEF

10:30

Imagini socante de la un accident rutier: masina unui tanar care adormise la volan, strapunsa de un parapet

Adevărul Adevărul,
Imagini socante de la un accident rutier: masina unui tanar care adormise la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani, din judetul Gorj, a trecut prin clipe groaznice in aceasta dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani. continuă pe Adevărul

Imagini socante: masina unui tanar care a adormit la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani, din judetul Gorj, a trecut prin clipe groaznice vineri dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

FOTO Masina unui tanar care a adormit la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani din judetul Gorj a trecut prin clipe groaznice vineri dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

Arsenal de arme albe in masina unui tanar din Nanov

Politistii alexandreni au depistat in trafic un tanar de 24 de ani din Nanov care avea in masina un adevarat arsenal de arme albe.

VIDEO. Imagini socante din timpul atacului de la baza militara din Washington.

FBI a publicat imagini socante cu atacatorul de la baza militara din Washington care si-a vanat victimele pe coridoarele cladirii, informeaza b1. ro. Atacatorul este surprins cum intra pe usa principala a sediului central al Fortelor Navale americane din Washington si cum isi cauta victime la fiecare etaj si in fiecare birou. Sunt indicii care arata ca Alexis era pregatit sa moara in timpul atacului si ca a acceptat moartea drept o consecinta inevitabila a actiunilor sale. Nu exista nicio .

Giurgiu: Jandarmii asigura ordinea in Bolintin Vale dupa un accident rutier care i-a revoltat pe localnici

Un numar de 24 de jandarmi au misiunea de a asigura ordinea publica in localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu, dupa ce o autoutilitara a fost implicata intr-un accident si a lovit doua persoane pe o strada din localitate, iar cateva sute de localnici s-au adunat la fata locului amenintandu-l pe sofer, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )