Libnet.ro
UNICEF

07:30

IMAGINI SOCANTE de dupa uciderea ursului din Sibiu: Masurat de politisti, infasurat in folie si urcat in duba (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE de dupa uciderea ursului din Sibiu: Masurat de politisti, infasurat in folie si urcat in duba (VIDEO)

Politistii din Sibiu au deschis o ancheta penala dupa ce ursul care s-a plimbat liber pe strazile orasului a fost impuscat mortal de un vanator. Desi animalul nu reprezenta niciun pericol. continuă pe B1

Dosar penal dupa moartea asistentei medicale din Sibiu. Motivul pentru care femeia nu si-a luat concediu medical

Parchetul din Sibiu a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, in cazul asistentei de 30 de ani de la Spitalul de pediatrie din oras, care a murit subit la iesirea din tura, potrivit stirileprotv. ro. Oricand.

Niste animale au omorat astazi un animal!. Nicu Alifantis, critici dure dupa impuscarea ursului din Sibiu

Nicu Alifantis a criticat dur miercuri, pe pagina sa de Facebook, decizia de impuscare a ursului din Sibiu. Niste animale au omorat astazi un animal! Hai, plimba ursu! Chiar nu putea fi.

Protest fata de impuscarea ursului din centrul Sibiului

Autoritatile din Sibiu sunt criticate, dupa ce au omorat un urs care s-a plimbat prin centrul orasului, timp de trei ore. in tot acest timp, animalul nu a putut fi tranchilizat, iar in cele din urma, a fost impuscat, in momentul in care incerca sa se urce pe un acoperis.

M-AU iNJUNGHIAT si m-au pus intr-o GROAPA! . Eleve filmate in timp ce bateau cu BESTIALITATE o adolescenta. ATENTIE, imagini SOCANTE! (VIDEO)

Patru eleve din Brazilia au fost filmate in timp ce bateau cu bestialitate o alta adolescenta de 14 ani. Cele patru agresoare au varste cuprinse intre 13 si 16 ani. Din spusele victimei, cele.

Urs cautat pe strazile din Sibiu

Politistii din Sibiu cauta, pe strazile din oras, un urs, in urma unui apel la 112. Sesizarea vizeaza strada Calea Dumbravii.

VIDEO. O fetita a fost bruscata de o politista, in Piata Mica din Sibiu

O politista din Sibiu a fost surprinsa, intr-o filmare pe Facebook, in timp ce pare sa agreseze o fetita minora, in Piata Mica a orasului.

Primele IMAGINI cu momentul in care a fost iMPUSCAT URSUL intr-o curte din Sibiu (VIDEO)

Ursul care se plimba pe strazile din centrul Sibiului a fost prins intr-o curte. Dupa ce s-a incercat fara succes tranchilizarea lui, animalul a fost impuscat mortal. Mai multe detalii.

Seful statului a impuscat un urs: Radu Banciu, ironic dupa scandalul de la Sibiu: Ursul ala se urcase pe una din casele lui si atunci a zis vrei sa raman fara tigle? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu scandalul din Sibiu iscat dupa ce autoritatile au impuscat un urs care a coborat in oras si s-a urcat.

Marian GODINA tine cu URSUL din Sibiu: A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat!

Marian Godina a scris pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje in care se arata revoltat de incidentul privind impuscarea puiului de urs in Sibiu. Politistul spune ca este strigator la cer ce.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )