Libnet.ro
UNICEF

12:00

Imagini socante in Pakistan. Un caine a fost filmat in timp ce se plimba cu un bebelus mort in gura

Antena3 Antena3,
Imagini socante in Pakistan. Un caine a fost filmat in timp ce se plimba cu un bebelus mort in gura

Imagini socante in Pakistan, unde un maidanez a fost filmat in timp ce se plimba pe strada cu un fetus mort in gura. Cainele se ascundea in tufisuri si s-a aventurat pe o strada. continuă pe Antena3

Scene socante. Un individ a fost filmat in timp ce-si snopea in bataie catelul (VIDEO)

Scene socante au fost surprinse de localnicii din Blejoi, judetul Prahova. Un barbat a fost filmat in timp ce isi lovea cainele. Vecinii ingroziti au sesizat autoritatile, dar si o.

Imagini SOCANTE partea a DOUA. Cristian Boureanu continua scandalul cu fiica sa. Momente HALUCINANTE cand fostul politician isi trage copilul de par (VIDEO)

Saptamana aceasta toate ziarele au fost pline de ultima isprava din showbiz, scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa. Vineri, jurnalistii de la Cancan au publicat imagini socante surprinse in.

Imagini SOCANTE! Cristian Boureanu isi taraste fiica pe jos si o agreseaza in plina strada (VIDEO)

Scandalul violentelor din familia Boureanu de abia a inceput. Jurnalistii de la CanCan au postat imagini in exclusivitate in care fiica fostului politician, Ioana Boureanu, este pur si simplu.

Un OZN a fost filmat pe cer. Este socant daca se va confirma ca suntem paziti de fiinte extraterestre

Un cameraman sustine ca a filmat un OZN in Peru. Videoclipul, postat pe YouTube de mexicanii de la Misterio Canal, a fost criticat de internauti. Este socant, daca se va confirma ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )