Libnet.ro
UNICEF

10:00

Imagini socante in urma unui accident rutier din Iasi. Cauza producerii tragediilor in zona - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini socante in urma unui accident rutier din Iasi. Cauza producerii tragediilor in zona - VIDEO

O femeie din Iasi a fost lovita violent de o masina de pe banda a doua de mers dupa ce, in prima faza, conducatorul auto de pe banda intai ii acordase prioritate pentru a traversa strada. continuă pe Antena3

Valea Oltului, partial blocata vineri seara in urma unui accident rutier

Drumul national 7 - Valea Oltului este blocat, vineri seara, pe sensul de mers Ramnicu Valcea - Sibiu in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule, intre care un TIR. In urma accidentului nimeni nu a fost ranit, iar circulatia rutiera se desfasoara alternativ pe celalalt sens de mers, potrivit Agerpres.

Caz cutremurator. O eleva insarcinata, victima unui accident, a nascut pe marginea drumului si apoi a murit. Ce s-a intamplat cu bebelusul este sfasietor

O eleva in varsta de 18 ani care se pregatea sa aduca pe lume o fetita a fost victima unui accident rutier cumplit Joanna Delgado era o eleva extraordinara care urma sa termine liceul si sa aduca pe lume o fetita,.

Patru adolescente din Iasi au disparut de acasa de cateva zile. Politistii le cauta peste tot

Patru minore din Iasi, cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, au fost date disparute de sambata seara. Parintii adolescentelor sunt disperati si isi fac scenarii din cele mai triste.

Cristian Boureanu, cunoscut pentru iesirile sale violente. Imagini socante cu momentul in care isi taraste fiica pe asfalt

Cristian Boureanu este celebru pentru iesirile sale violente. in urma cu aproape un an, in septembrie 2016, fostul parlamentar a ajuns din nou la politie ca sa dea declaratii dupa ce ar fi luat-o cu.

Circulatia este oprita in ambele sensuri pe DE 58 in judetul Iasi, din cauza unui accident in care au fost ranite grav trei persoane

Trei persoane au fost ranite grav intr-un accident petrecut, joi dupa-amiaza, in judetul Iasi, pe DE58 Bals - Cotnari, circulatia fiind oprita pe ambele sensuri de mers, potrivit News. ro.

Un copil de 10 luni din Galati, transferat la un spital din Iasi, din cauza complicatiilor cauzate de rujeola

Un bebelus de 10 luni a fost transportat cu un elicopter SMURD, de la Galati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, din cauza complicatiilor produse de rujeola.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )