Libnet.ro
UNICEF

20:00

Impact devastator: 18 disparuti dupa un accident rutier extrem de grav, alti 30 sunt raniti (FOTO)

B1 B1,
Impact devastator: 18 disparuti dupa un accident rutier extrem de grav, alti 30 sunt raniti (FOTO)

UPDATE: Politia a revizuit bilantul la 30 de raniti si 18 persoane date disparute. Tragedie rutiera in Germania. Un autocar cu 48 de persoane s-a lovit de un camion, iar apoi a luat foc, fiind. continuă pe B1

Impact devastator: 17 disparuti dupa un accident rutier extrem de grav (FOTO)

Tragedie rutiera in Germania. Un autocar cu 48 de persoane s-a lovit de un camion, iar apoi a luat foc, fiind cuprins de flacari in totalitate, anunta politia, potrivit Bild. Din nefericire, 17.

Impact devastator: 18 persoane au murit intr-un accident rutier extrem de grav (FOTO)

UPDATE: Autoritatile au confirmat decesul celor 18 persoane date disparute. UPDATE: Politia a revizuit bilantul la 30 de raniti si 18 persoane date disparute. Tragedie rutiera in.

Accident rutier pe soseaua Hunedoara Deva: doua masini s-au ciocnit frontal

Un accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o camioneta s-a petrecut, luni dimineata, pe soseaua Hunedoara Deva, la Cristur. Traficul rutier a fost restrictionat in zona pe durata cercetarilor.

Fost parlamentar implicat intr-un accident rutier

Fostul parlamentar Viorel Blajut a ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc intre doua autoturisme de lux in centrul Iasiului. Potrivit politistilor, in accident au.

Un fost parlamentar, implicat intr-un accident rutier: A fost dus DE URGENTA la spital

Fostul parlamentar Viorel Blajut a ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc intre doua autoturisme de lux in centrul Iasiului. Potrivit politistilor, in accident au fost.

Tragedie pe o sosea din Ialomita: tata si fiu, morti intr-un grav accident rutier

Doua persoane, tata si fiu, au murit in aceasta dimineata in urma unui grav accident rutier, petrecut pe DN2A, in judetul Ialomita. Masina in care acestia se aflau s-a izbit puternic de o cisterna care transporta azot lichid.

Tragedie pe o sosea din Ialomita. Tata si fiu, morti intr-un grav accident rutier

Doua persoane, tata si fiu, au murit in aceasta dimineata in urma unui grav accident rutier, petrecut pe DN2A, in judetul Ialomita. Masina in care acestia se aflau s-a izbit puternic de o cisterna care transporta azot lichid.

Venus Williams implicata intr-un accident rutier mortal

Fosta lidera mondiala Venus Williams a fost implicata pe 9 iunie intr-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane in varsta de 78 ani.

Accident rutier grav pe o autostrada din Germania. Cel putin 30 de persoane au fost ranite, iar 18 au decedat

Update:Autoritatile germane au confirmat ca toate cele 18 persoane date disparute in urma accidentului de autocar produs luni dimineata, in jurul orei 05:00 GMT, pe o autostrada.

Veste ingrozitoare! Tanara de 22 de ani, victima a unui grav accident rutier, s-a stins din viata (FOTO)

Veste ingrozitoare! Florina Risti, tanara de 22 de ani care a rezistat accidentului rutier din luna februarie, s-a stins din viata in aceasta dimineata. Totul a inceput pe 18 februarie,.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )