Libnet.ro
UNICEF

14:15

Implicare cetateneasca in probleme gestionarii fondurilor europene pentru protectia mediului

România Liberă România Liberă,
Implicare cetateneasca in probleme gestionarii fondurilor europene pentru protectia mediului

Cetatenii interesati, sindicatele, patronatele si organizatiile non-guvernamentale se pot implica pe. continuă pe România Liberă

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 175 milioane euro fonduri europene pentru tablete,echipamente de protectie si containere sanitare pentru scoli

Profesorii din unitatile de invatamant preuniversitar vor primi 500. 000 tablete scolare si echipamente IT in valoare de 100 de milioane de euro, necesare pentru buna desfasurare a cursurilor, ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID-19, a anuntat astazi Ministerul Fondurilor Europene MFE).

Ministrul Fondurilor Europene trebuie sa aprobe schemele de ajutor de 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM

Hotararea de guvern pentru aprobarea Programului national de digitalizare a microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii s-a publicat in Monitorul Oficial, dar mai departe Ministerul Fondurilor Europene trebuie sa faca schemele de minimis si alte documente necesare pentru ca fondurile de 150 milioane Euro sa poata fi accesate de firme, sa-si cumpere echipamente si servicii ITC.

Ministerul Fondurilor Europene a inceput consultarile publice in urma carora se va decide alocarea celor 31 de miliarde de euro pentru dezvoltarea Romaniei in 2021-2027

Ministerul Fondurilor Europene anunta ca a invitat peste 1. 100 de participanti la consultarile publice care au inceput marti si in urma carora se decide alocarea celor 31 de miliarde de euro pentru dezvoltarea Romaniei in 2021-2027.

E.ON a devenit membru al Aliantei Europene pentru Hidrogen Curat

Grupul energetic E. ON a devenit membru al Aliantei Europene pentru Hidrogen Curat, o initiativa a Uniunii Europene care reuneste pana acum 200 de companii si organizatii, cu scopul atingerii tintelor climatice, se arata intr-un comunicat al companiei, conform Agerpres.

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia va fi transmis Comisiei Europene pentru analiza si aprobare

Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia - CEO, unul dintre cei mai mari producatori nationali de electricitate, va fi transmis Comisiei Europene de catre reprezentantii companiei si ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Consiliul Concurentei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )