Libnet.ro
UNICEF

10:30

Se implinesc 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Cum se caracteriza poetul: Sunt un om urat si temut, fara nici un folos

B1 B1,
Se implinesc 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Cum se caracteriza poetul: Sunt un om urat si temut, fara nici un folos

Astazi se implinesc 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Desi cei mai multi isi amintesc de operele sale poetice, Eminescu a fost un jurnalist de temut pentru contemporanii sai si un fervent aparator. continuă pe B1

165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Se implinesc 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Poetul s-a nascut pe 15 ianuarie 1850, in satul Ipotesti, judetul Botosani.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, la 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, pe Facebook, cu ocazia implinirii a 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu. intr-un mesaj video, presedintele citeste o fraza dintr-un.

Ziua Mihai Eminescu: 165 de ani de la nasterea poetului national. Celelalte fete: om politic, doctrinar pasionat si gazetar acid

Ziua Mihai Eminescu este celebrata pe 15 ianuarie 2015, la implinirea a 165 de ani de la nasterea 15 ianuarie 1850) celui considerat poetul national al romanilor. insa, dincolo de creatiile in rime si de proza fantastica, obligatorii in orice programa scolara, Mihai Eminescu s-a afirmat si ca om politic, doctrinar pasionat si gazetar acid.

Ziua Mihai Eminescu. 165 de ani de la nasterea poetului nepereche. Povestea de iubire cu fata popii din satul gorjean Florest

Ziua Mihai Eminescu marcheaza, joi 15 ianuarie), 165 de ani de la nasterea poetului national. Cu aceasta ocazie,Eminesciana va avea loc astazi, de la ora 17. 00, la Biblioteca Judetean Christian Tell din Targu Jiu. Poetul nepereche a petrecut o vara intr-un sat din Gorj, unde si-a gasit linistea si inspiratia.

FOTO 165 de ani de la nasterea poetului nepereche. Cum fost marcata ziua lui Mihai Eminescu la Vaslui

Scoala Mihai Eminescu, Bibiloteca Judeteana Nicolae Milescu Spatarul, Parcul Copou au gazduit astazi evenimentele organizate la Vaslui, la implinirea a 165 de ani de la nasterea poetului nepereche.

Ziua Mihai Eminescu. Vietile paralele ale lui marelui poet

Ziua Mihai Eminescu. Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 165 de ani de la nasterea poetului national. Romanul Vietile paralele, de Florina Ilis, publicat la Cartea Romaneasca, in 2012, roman-document despre existenta si marea iubire a lui Mihai Eminescu, a fost publicat in limba franceza, la Editions des Syrtes.

Ziua Mihai Eminescu. Viata poetului, reconstituita pas cu pas

Ziua Mihai Eminescu. Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 165 de ani de la nasterea poetului national. Eminescu a scris de-a lungul vremii o multime de poezii care au ramas drept mostenire pentru romanii de pretutindeni care se mandresc cu o asemenea comora. De-a lungul vietii s-a plimbat prin fel de fel de orase, iar Adevarul va spune pas cu pas povestea poetului.

Ziua Mihai Eminescu, sarbatorita de buzoieni la un colegiu national si biblioteca judeteana

Ziua Mihai Eminescu marcheaza, joi 15 ianuarie), 165 de ani de la nasterea poetului national. in fiecare an, Colegiul National Mihai Eminescu din Buzau isi sarbatoreste patronul spiritual prin programe artistice organizate cu scopul de a crea punti peste timp cu opera eminesciana. Si Biblioteca Judeteana sarbatoreste 165 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu, printr-o serie de evenimente culturale.

Ziua Mihai Eminescu. Manifestari dedicate marelui poet la Biblioteca Judeteana Marin Preda

Ziua Mihai Eminescu marcheaza, joi 15 ianuarie), 165 de ani de la nasterea poetului national. Sub genericul La Steaua care-a rasarit, Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria gazuieste astazi o ampla manifestare dedicata sarbatoririi a 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.

Ample manifestari dedicate poetului Mihai Eminescu. Centrul atentiei va fi statuia poetului din Parcul central al Galatiului

Spectacolul omagial, dar si expozitiile care vor fi organizate la Biblioteca VA Urechia sunt menite a marca implinirea a 165 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )