Libnet.ro
UNICEF

14:30

inalt magistrat: CSM, implicat in referendumul din 2012 pentru salvarea lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
inalt magistrat: CSM, implicat in referendumul din 2012 pentru salvarea lui Traian Basescu

Fostul judecator Adrian Toni Neacsu rupe racerea. Acesta a fost executat la iCCJ, la cateva luni dupa ce, intr-un mail trimis Alinei Ghica, a dezvaluit presupuse legaturi intre Consiliul Superior al. continuă pe Antena3

O romanca a fost arestata pe aeroportul din Casablanca pentru trafic de droguri

O romanca a fost arestata miercuri pe aeroportul international din Casablanca pentru trafic de droguri. Femeia avea asupra sa aproape un kilogram si jumatate de cocaina, informeaza portalul de stiri LeMag. ma.

OPEC a atins cel mai inalt nivel al productiei de titei din 2012

Productia de titei a Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a atins, in luna mai, cel mai inalt nivel din ultimii doi ani, potrivit unui studiu realizat de Reuters. Productia OPEC a crescut in mai.

Produtie record de petrol in ultima luna. OPEC atinge in mai cel mai inalt nivel din 2012

Productia de titei a OPEC in luna mai a atins cel mai inalt nivel din ultimii doi ani intrucat cresterea exporturilor Angolei si o productie record a Arabiei Saudite si Irakului au contrabalansat stagnarea producatorilor mai mici, arata un studiu.

Victor Ponta si Rovana Plumb pledeaza din nou pentru diferentierea alocatiilor pentru copii

Alocatiile dublate pentru copii vor fi platite incepand cu luna iulie, aferente lunii iunie, Ministerul Muncii lucrand insa in acelasi timp la un pachet de masuri care sa vizeze inclusiv diferentierea alocatiilor, pachet finalizat in septembrie-octombrie, a afirmat ministrul de resort, Rovana Plumb. Lucram la un pachet de masuri. Peste tot in Uniunea Europeana alocatiile se dau diferentiat, fie in functie de veniturile parintilor, fie in functie de varsta copilului, a spus Plumb, la Digi 24, potrivit Mediafax.

Ion Dichiseanu, Alexandru Arsinel si Sergiu Nicolaescu au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti pentru intreaga activitate

Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit, sambata, cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, iar regizorul Sergiu Nicolaescu a fost recompensat, in memoriam, pentru intreaga sa.

O romanca, arestata pe aeroportul din Casablanca pentru trafic de droguri

O romanca a fost arestata miercuri pe aeroportul international din Casablanca avand asupra sa aproape un kilogram si jumatate de cocaina. Femeia venea de la Sao Paolo si se indrepta spre orasul spaniol Malaga,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )