Libnet.ro
UNICEF

21:00

inalta Curte a decis: chestorul Liviu Popa si subalternii anchetati de DNA Oradea raman sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
inalta Curte a decis: chestorul Liviu Popa si subalternii anchetati de DNA Oradea raman sub control judiciar

Dupa ce magistratii Curtii de Apel Oradea au decis sa revoce masurile preventive dispuse de procurorii DNA fata de chestorul Liviu Popa, si fata de alti patru politisti, plus Minodora Patroc, consilier superior la Agentia pentru Protectia Mediului Bihor, magistratii inaltei Curti de Casatiei si Justitie au admis contestatia procurorilor anticoruptie. Cei sase inculpati raman sub control judiciar inca 60 de zile. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, asteptat la inalta Curte. Ce fosti politicieni mai trebuie sa vina azi la instanta suprema

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbat, marti, un nou termen in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la DGASPC Teleorman. Pe langa acesta, la intanta suprema sunt asteptati, avand termene in alte procese, fosti politicieni ca Bogdan Olteanu, Sebeastian Ghita sau Dan Sova.

Parchetul de pe inalta Curte a deschis un dosar penal in rem, in cazul finantarii USR

Un dosar penal in rem a fost deschis, la inceputul anului, de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce Autoritatea Electorala permanenta a depus o sesizare privind o posibila finantare ilegala a USR. Dosarul vizeaza savarsirea infractiunilor de spalare de bani, delapidare si conflict de interese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3371 seconds )