Libnet.ro
UNICEF

21:30

inca 11 persoane au murit in Romania infectate cu noul coronavirus. Bilantul urca la 133

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
inca 11 persoane au murit in Romania infectate cu noul coronavirus. Bilantul urca la 133

Inca 11 persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 133, informeaza vineri Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Wall-Street Ro

278 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.738

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2738 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 278 de cazuri noi. Cele mai multe cazuri se inregistreaza in judetul Suceava, 701 ti Bucuresi, 505. Nu mai putin de 94 de oameni infectati cu noul virus si-au pierdut viata. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 78.

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar, infectate cu noul coronavirus. Ce strategie are comandantul spitalului

Un numar de 24 de cadre medicale de la Spitalul Militar Bucuresti au fost confirmate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus, a anuntat comandantul unitatii medicale, Florentina Ionita-Radu.

215 cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 2.460

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 2460 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 215 de cazuri noi. Nu mai putin de 85 de oameni au fost rapusi de noul virus. in acelasi timp, in ultimele ore, mai multe Spitale de Capitala au fost inchise partial dupa ce aici au fost tratate persoane despre care nu s-a stiut ca sunt infectate.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

445 de cazuri noi raportate in ultimele 24 de ore. Bilantul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 3.183

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Romania a ajuns la 3. 183 dupa ce in ultimele 24 de ore au fost raportate alte 445 de cazuri. La sectiile de terapie intensiva in acest moment, sunt internati 83 de pacienti. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 283 au fost declarate vindecate si externate.

inca 11 persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului Bilantul urca la 133

Inca 11 decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri seara, astfel incat bilantul total urca la 133. Cinci dintre victime sunt din judetul Suceava.

Cinci cadre medicale de la Spitalul Matei Bals infectate cu noul coronavirus

Cinci cadre medicale de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Capitala au fost infectati cu nou coronavirus. Este vorba de doi medici, o asistenta si doua infiermiere, ce au intrat in contact cu pacientii infectati cu acest virus. Toti cei cinci sunt asimptomatici si sunt izolati in cadrul unitatii medicale.

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

Alte trei persoane au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge la 72

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul tip de coronavirus ajunge la 72, dupa ce alte trei personane au murit in judetele Ialomita si Hunedoara. Este vorba despre doua femei si un barbat, de peste 60 de ani.

Alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul ajunge la 118

Autoritatile au anuntat vineri alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 54 de ani din Constanta si un barbat de 61 de ani din Bucuresti. Bilantul total ajunge astfel la 118.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )