Libnet.ro
UNICEF

08:30

inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul a urcat la 818

Adevărul Adevărul,
inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul a urcat la 818

Inca 15 romani au decedat din cauza noului coronavirus, a trasmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a urcat la 818 victime rapuse de COVID-19. continuă pe Adevărul

IN ULTIMELE DOUA LUNI, Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Zeci de jurnalisti au murit, in ultimele doua luni, din cauza noului coronavirus

Zeci de jurnalisti au murit din cauza noului coronavirus din martie in lume, a estimat vineri organizatia elvetiana PEC Press Emblem Campaign), deplangand o protectie insuficienta a angajatilor din mass-media care relateaza despre pandemie, scrie AFP.

Trump ameninta ca va impune tarife Chinei din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca acordul comercial cu China are acum o importanta secundata in fata pandemiei de coronavirus si a amenintat ca ca va impune noi tarife Beijingului, administratia sa lucrand la masuri de retorsiune legate de epidemie.

Numarul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns la 790, in Romania

Inca zece persoane au decedat din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 790.

inca 18 decese din cauza noului coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 744

Inca 18 decese au fost raportate in Romania din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 744.

SUA inregistreaza peste doua mii de morti din cauza Covid-19 a treia zi consecutiv

Statele Unite au inregistrat 2. 053 de morti din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

CORONAVIRUS |inca 15 decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19. Bilantul victimelor ajunge la 818

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca inca 15 romani infectati cu noul coronavirus au decedat. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Romania, la 818. A 804-a victima este un barbat de 72 de ani din.

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a confirmat sambata, la Iasi, ca o femeie in varsta de 20 de ani, din orasul vasluian Murgeni, este cea mai tanara persoana din Romania care a murit din cauza noului coronavirus si a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz, transmite Agerpres. Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni.

Decesele cauzate de COVID-19 in Italia, subestimate. Un nou bilant pentru ultimele 24 de ore

Decesele din cauza noului coronavirus in Italia sunt mult mai numeroase decat s-a anuntat, potrivit Institutului National italian de Statistica ISTAT), care subliniaza intr-un studiu ca milioane de cazuri nu au fost inregistrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )