Libnet.ro
UNICEF

16:30

inca 30 de zile de arest pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inca 30 de zile de arest pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 20:06 inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri seara cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, si al lui Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana apartinand Elenei Udrea, pusi sub acuzare in dosarul Gala Bute. * Felix Tataru, consultant in campaniile lui Basescu si Iohannis, audiat la DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Dosarul Gala Bute: inca 30 de zile de arest pentru Rudel Obreja si Tudor Breazu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv in cazul lui Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, si al lui Tudor.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja si Tudor Breazu ar putea afla marti daca raman in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, dar si primarul orasului Lupeni, Corneliu Resmerita, ar putea afla marti daca scapa de arest. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie prelungirea arestarii preventive in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja si Tudor Breazu vor fi cercetati in continuare in arest preventiv

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, dar si primarul orasului Lupeni, Corneliu Resmerita, vor fi cercetati in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis, miercuri, prelungirea arestarii preventive a acestora in dosarul Gala Bute.

Dosarul Mediafax. Adrian Sirbu ar putea afla marti daca va mai sta in spatele gratiilor inca 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti ar putea decide, marti, daca prelungesc masura arestului preventiv in cazul lui Adrian Sirbu, proprietarul Mediafax Group. Acesta este suspectat de evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare.

Adrian Sarbu ramane in arest pentru inca 30 de zile

Omul de afaceri Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, ramane in arest preventiv, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti CAB) a admis, astazi, propunerea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) de prelungire a mandatului de arestare cu 30 de zile, ne-a informat biroul de presa al CAB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )