Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca cinci persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 67

Adevărul Adevărul,
inca cinci persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 67

Cinci persoane au murit duminica, 19 aprilie, dupa ce au fost infectate cu COVID-19. in total, Republica Moldova a inregistrate 67 de decese pana in acest moment. continuă pe Adevărul

inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare. Bilantul total deceselor a ajuns la 445.

Alte doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 48

Inca doua persoane au fost rapuse de COVID-19, pe parcursul zilei de joi, 16 aprilie. intr-un caz este vorba despre un barbat de 64 de ani, locuitor al regiunii transnistrene, care a fost internat in stare grava la spitalul din Slobozia, pe 13 aprilie. Medicii nu l-au putut salva. in alt caz, noul coronavirus a luat viata unui barbat de 72 de ani din Cahul.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

Un barbat din Balti a murit de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 61 in R. Moldova

Pe parcursul noptii a fost inregistrat un nou deces de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 55 ani, din Balti, transferat la Institutul de Medicina Urgenta pe 17 aprilie, in stare extrem de grava. Comorbiditati: Hipertensiune de gradul III, insuficienta respiratorie, cardiopatie hipertensiva.

inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus; numarul total al deceselor a urcat la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza noului coronavirus, numarul total al deceselor ajungand la 445, .

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

inca 11 persoane infectate cu Covid-19 si-au pierdut viata in Romania

Inca 11 persoane infectate cu noul coronavirus au murit in Romania, numarul total al deceselor ajung.

Wuhan a revizuit bilantul deceselor cauzate de coronavirus si a anuntat cu 50% mai multi morti. Ce pretext au invocat autoritatile

Autoritatile sanitare din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilantul deceselor provocate de Covid-19, anuntand cu 50% mai multi morti, relateaza Reuters si Guardian. Astfel, bilantul a fost revizuit de la 2. 579 la 3.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

inca 15 pacienti infectati cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor in randul pacientilor diagnosticati cu COVID-19 a ajuns la 387

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi dimineata, alte 15 decese in randul pacientilor infectati cu coronavirus. Astfel, bilantul a urcat la 387 de victime. Ultimele fatalitati se refera la pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )