Libnet.ro
UNICEF

09:30

inca un copil din judetul Arges cu suspiciune de sindrom hemolitic uremic. Bebelusul a fost transferat la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
inca un copil din judetul Arges cu suspiciune de sindrom hemolitic uremic. Bebelusul a fost transferat la Bucuresti

O fetita in varsta de un an si trei luni din Mioveni a fost transferata la Spitalul Marie Curie din Bucuresti cu simptome specifice sindromului hemolitic uremic, sindrom care a dus deja la moartea a trei copii. continuă pe Adevărul

Cum au tratat oficialii din Sanatate un caz de sindrom hemolitic uremic. Cronica unor balbe intretinute trei zile

Diagnosticarea unei fetite din judetul Bacau cu boala care a dus la decesul a trei bebelusi din judetul Arges a generat mai mult contradictii intre Ministerul Sanatatii si reprezentantii Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi decat explicatii clare.

Confirmare de sindrom hemolitic uremic si la un copil internat la Spitalul de Copii din Iasi. Pediatru: Momentul de uremie a fost anterior internarii in acest spital

Pediatrii de la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi au confirmat azi diagnosticul de sindrom hemolitic uremic la o fetita de un an si doua luni transferata vineri seara de la spitalul din Bacau.

Toti copiii de la &171;Marie Curie &187; cu sindrom hemolitic-uremic, in stare mai buna

Toti copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic SHU) sunt in stare mai buna, doar unul singur mai fiind pe Sectia de Terapie Intensiva, a anuntat, astazi, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu.

Ministrul Sanatatii: Toti copiii de la Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic - in stare mai buna/ La finalizarea anchetei vom lua masurile care se impun, MS va face recomandari pentru schimbarea unor manageri

Toti copiii internati la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic-uremic SHU) sunt in stare mai buna, doar unul singur mai fiind pe Sectia de Terapie Intensiva, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu. Acesta mai declarat, la Pro Tv, ca in momentul finalizarii anchetelor in cazul bebelusilor cu SHU se vor lua masurile care se impun, iar MS va face recomandari pentru schimbarea unor manageri.

Ipoteza-soc in cazul bebelusilor din Arges: Eveniment neobisnuit bagat sub pres

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, dr. Victor Strambu, a lasat de inteles ca spitalul de Pediatrie din Pitesti a gresit si nu a comunicat cazurile copiilor bolnavi de sindrom hemolitic uremic catre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )