Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o mie de refugiati au trecut granita din Ungaria spre Austria

Antena3 Antena3,
inca o mie de refugiati au trecut granita din Ungaria spre Austria

Aproximativ o mie de refugiati din Orientul Mijlociu au trecut duminica dimineata pe jos frontiera austro-ungara, dupa ce au fost adusi cu trenul din diferite puncte ale Ungariei, a relatat politia austriaca,. continuă pe Antena3

inca o mie de refugiati au trecut granita din Ungaria spre Austria in cursul diminetii

Aproximativ o mie de refugiati din Orientul Mijlociu au trecut duminica dimineata pe jos frontiera austro-ungara, dupa ce au fost adusi cu trenul din diferite puncte ale Ungariei.

Efectul suspendarii rutelor internationale din Ungaria spre Europa: Trenul Bucuresti-Viena merge pana la Budapesta

Trenul Dacia 346 Bucuresti-Viena va merge doar pana in Budapesta, dupa ce a fost suspendat traficul feroviar international de la Budapesta catre Europa de Vest, informeaza CFR Calatori .

inca 1.000 de refugiati au pornit pe jos spre Austria

Inca aproximativ 1. 000 de persoane au pornit, pe jos, din Ungaria spre Austria, acolo unde vor fi preluati de autobuze. Austria a anuntat ca se asteapta la aproximativ 3. 000 de refugiati doar astazi si ca este.

Primii refugiati plecati din Ungaria au ajuns la frontiera cu Austria

Primele autobuze cu refugiatii plecati din Ungaria au ajuns la granita cu Austria, sambata dimineata, in aplauzele unor localnici, informeaza CNN.

Aproximativ 3.000 de imigranti au ajuns in ultimele ore in Austria din Ungaria, dupa decizia Budapestei de a-i transporta cu autobuze la granita comuna

Politia austriaca a anuntat sambata dimineata ca intre 2. 500 si 3. 000 de imigranti au ajuns in ultimele ore in Austria, venind din Ungaria, dupa ce autoritatile de la Budapestei au hotarat sa le.

Peste 13.000 de imigranti au fost transportati din Austria spre Germania

Peste 13. 000 de imigranti si refugiati au fost transportati din Austria spre Germania, a anuntat compania austriaca de cai ferate OeBB, informeaza DPA. Circa 11. 000 de imigranti au plecat cu trenurile.

Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria. O familie care refuza sa ramana in Ungaria, la 35 de kilometri de Budapesta, a recurs la un gest dramatic pentru a nu.

Erste Group preia operatiunile de retail banking ale Citigroup din Ungaria

Citigroup Inc, al treilea mare grup bancar american, a anuntat ieri ca a ajuns la un acord privind vanzarea operatiunilor sale de retail din Ungaria catre grupul bancar austriac Erste Group Bank AG, prezent si pe piata din Romania, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Fotografiile saptamanii: refugiatii din Ungaria, mega-parada din China si... intalnire Vladimir Putin - Steven Seagal

Criza imigrantilor a ramas in centrul atentiei presei internationale saptamana aceasta, iar vecinii maghiari s-au confruntat cu un val de refugiati zilele trecute, o parte din acestia alegand din greseala un tren spre Romania . Nici China nu a iesit.

Extremistii din Ungaria reactioneaza: Nu ii vrem pe refugiati! Ungaria este a ungurilor!

Liderul partidului xenofob si antieuropean Jobbik opozitie) Gabor Vona a declarat sambata, la un miting in fata sediului Ministerului de Interne, la Budapesta, ca Ungaria le apartine ungurilor, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )