Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 7 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul creste la 898 de cazuri

Antena3 Antena3,
inca 7 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul creste la 898 de cazuri

Un numar de sapte noi decese au fost inregistrate, vineri, in Romania, din cauza infectiei cu COVID-19. Astfel, bilantul total al victimelor a ajuns la 898 de persoane. Pacientii care au murit aveau varsta cuprinsa intre 60 si 81 de ani, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS). continuă pe Antena3

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Polonezii vor putea vota la alegerile prezidentiale doar prin corespondenta

Seimul Sejm), camera inferioara a parlamentului bicameral polonez, a aprobat joi un proiect de lege care stabileste votul prin corespondenta ca singurul mod posibil de a participa la alegerile prezidentiale din 2020 in Polonia.

Italia depaseste pragul de 30.000 de decese din cauza coronavirusului

Cu 243 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, Italia depasteste pragul de 30. 000 de morti de la inceputul epidemiei, potrivit La Repubblica.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

inca 8 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 876 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, alte 8 decese cauzate de coronavirus la nivel national. Bilantul creste astfel de 876 de morti.

Alte 4 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 858 de morti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, alte 4 decese cauzate de coronavirus la nivel national. Bilantul creste astfel de 858 de morti.

Alte 9 persoane si-au pierdut viata din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge astfel la 827

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, alte 9 decese cauzate de coronavirus la nivel national. Bilantul creste astfel de 827 de morti.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

Coronavirus: Milano poate genera un nou val de infectii din cauza aglomeratiei, avertizeaza un renumit specialist

Situatia din Milano, capitala economica a Italiei, este un pic exploziva din cauza numarului mare de persoane infectate care se reintorc in circulatie, cu riscul de a provoca un nou val de contagiuni, a estimat vineri un renumit virolog italian pentru La Repubblica, citeaza AFP. Cum arata strazile din prima tara din Europa afectata de COVID-19 dupa ridicarea partiala a restrictiilor de calatorie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )