Libnet.ro
UNICEF

08:00

inca zece victime ale noului coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.046

Adevărul Adevărul,
inca zece victime ale noului coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.046

In Romania s-au inregistrat inca zece victime ale noului coronavirus, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 1. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: inca 11 noi decese legate de coronavirus Bilantul a ajuns la 972

Autoritatile au anuntat 11 noi decese legate de coronavirus, bilantul total ajungand la 972. Varstele victimelor sunt intre 37 de ani si 96 de ani.

inca 7 decese provocate de coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 1.053 de victime

Numarul deceselor provocate de coronavirus a ajuns, joi seara, la 1. Ultimele sapte victime raportate era din Bucuresti, Galati, Suceava, Mures si Bacau si aveau varste cuprinse intre 59 si 90 de.

inca zece romani infectati cu noul coronavirus au murit

Inca 10 persoane au decedat in Romania din cauza noului coronavirus, numarul total ajungand la 982, .

Romania trimite 15 medici militari in Statele Unite pentru a ajuta la combaterea noului coronavirus

Romania urmeaza sa trimita in Statele Unite, pentru 14 zile, o echipa de 15 medici militari si specialisti CBRN chimic, biologic, radiologic si nuclear) pentru a ajuta la combaterea noului coronavirus.

Sanofi colaboreaza cu autoritatile de reglementare din Europa pentru a accelera accesul pe piata al unui posibil vaccin destinat noului coronavirus

Producatorul francez de medicamente Sanofi a anuntat miercuri ca lucreaza cu autoritatile de reglementare din Europa pentru a accelera accesul pe piata a unui posibil vaccin destinat noului coronavirus, dupa ce directorul general a sugerat ca americanii ar putea beneficia primii de acesta, transmite Reuters.

Marea Britanie a depasit pragul de 38.000 de morti din cauza noului coronavirus

Un prag de 38. 000 de morti din cauza covid-19 sau presupuse ca avand legatura cu epidemia noului coronavirus a fost depasit la inceputul lui mai in Regatul Unit, una dintre cele mai indoliate tari din Europa, scrie Reuters, pe baza unor date anuntate marti de catre Oficiul National brtianic de Statistica ONS).

inca zece decese din cauza noului coronavirus, in Romania. Bilantul negru a ajuns la 1046

Inca zece persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul negru a ajuns la 1046, in Romania. PRintre victime se afla si un barbat de 39 de ani, din Salaj.

CORONAVIRUS |inca noua decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1016

UPDATE, 13 mai, 11:05: Alte noua persoane testate pozitiv cu noul coronavirus s-au stinsdin viata, bilantul total ajungand la 1016, potrivit unu anunt facut de Grupul de Comunicare Strategica. Mai.

CORONAVIRUS |inca noua decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 991

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, ca inca noua pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat. Astfel, bilantul victimelor, la nivel national, ajunge la 991. A 983-a victima .

Instalatii de pulverizare a solutiilor pentru dezinsectie si dezinfectie achizitionate pentru combaterea noului coronavirus

Prima dintre instalatii a ajuns deja la Galati si poate fi utilizata pentru pulverizarea substantelor dezinfectante, dar si pentru degivrare pe timpul iernii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )