Libnet.ro
UNICEF

22:15

Am încasat 69 de milioane de euro, în primele patru luni, din exporturile de animale şi păsări vii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am încasat 69 de milioane de euro, în primele patru luni, din exporturile de animale şi păsări vii

România a încasat aproape 69 de milioane de euro, în primele patru luni din 2012, din exporturile de animale şi păsări vii, suma reprezentând o creştere cu 5 procente faţă de aceeaşi perioadă din 2011, când acestea au totalizat 63,57 milioane de euro, potrivit datelor Ministerului Agriculturii, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Scădere de 2% a consumului de gaze în primele cinci luni

Consumul de gaze naturale în România a totalizat 72,248 milioane MWh, în primele cinci luni din 2012, fiind mai mic cu 2,17% faţă de cel din perioada similară a anului trecut, care s-a cifrat la 73,852 milioane MWh, conform datelor centralizate de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei ANRE).

Atrium a încasat în primul semestru 3,3 milioane euro din închirierea Militari Shopping Center

Atrium European Real Estate a avut în primul semestru venituri nete de 3,3 milioane euro din închirierea parcului de retail Militari Shopping Centre din Bucureşti, valoarea similară cu cea din perioada similară a anului trecut.

Peste 2.400 de firme cu capital social străin înmatriculate în primele cinci luni

Un număr de 2. 470 societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social au fost înmatriculate în România, în primele cinci luni ale aces-tui an, informează Agerpres.

ATP Exodus inaugureaza un nou complex auto Mercedes-Benz si Mazda, dupa investitii de 2,5 milioane euro in Oradea

Compania ATP Exodus din Baia Mare va deschide in septembrie un nou complex auto pentru marcile Mercedes-Benz si Mazda, amplasat in Oradea, dupa investitii de 2,5 milioane euro. Centrul are o suprafata construita de 2. 200 metri patrati mp), a anuntat compania.

Hidroelectrica finalizează primul grup dintr-un proiect de 500 milioane euro

Compania Hidroelectrica, aflată în insolvenţă, va finaliza primul grup de producţie a energiei din cadrul unui proiect mai amplu în valoare totală de peste 500 milioane de euro, care vizează amenajarea hidroenergetică a râului Buzău, informează Mediafax.

Proiecte de peste 68 milioane euro, finanţate prin programul de cooperare dintre România şi Ungaria

Comitetul comun de selecţie al Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 a aprobat spre finanţare 53 de proiecte noi, în valoare totală de 68,4 milioane de euro, a anunţat, vineri, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului MDRT).

Bank of Cyprus are de recuperat de la Liberty Center 21 milioane euro

Bank of Cyprus are de recuperat de la centrul comercial Liberty Center, executat silit recent prin licitaţie publică, aproximativ 21 de milioane de euro, potrivit unui anunţ făcut de banca cipriotă pe site-ul bursei din Atena.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )