Libnet.ro
UNICEF

23:31

Incendiile de vegetatie din SUA fac victime: Trei pompieri AU MURIT in timp ce incercau sa stanga focul

România Liberă România Liberă,
Incendiile de vegetatie din SUA fac victime: Trei pompieri AU MURIT in timp ce incercau sa stanga focul

Trei pompieri au murit si cel putin alti trei au fost raniti, dintre care unul grav, miercuri, in incendiile de vegetatie care afecteaza statul american Washington. continuă pe România Liberă

Trei pompieri au murit intr-un incendiu de vegetatie in statul american Washington

Trei pompieri au murit si cel putin alti trei au fost raniti, in incendiile de vegetatie care au izbucnit, miercuri, in zona central-nordica a statului american Washington, scrie USA Today. Decesele celor trei.

O profesoara din SUA a devenit virgina consacrata: Femeia a imbracat rochia de mireasa pentru a jura in fata lui Iisus ca nu se va casatori niciodata

O profesoara in varsta de 38 de ani, din SUA, a imbracat rochia de mireasa ca sa jure in fata lui Iisus ca nu va intretine niciodata relatii sexuale si ca nu se va casatori, informeaza Daily Mail.

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani, relateaza ABC News. Presedintele american Barack Obama a deplans intr-un comunicat moartea lui Didlake, pe care in urma cu o.

A murit cea mai longeviva veterana de razboi din SUA

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit duminica la 110 ani, la o luna dupa intalnirea la Casa Alba cu presedintele Obama.

Moscova vrea sa repatrieze osemintele lui Serghei Rahmaninov din SUA. De ce se opun urmasii muzicianului

Rusia incearca sa repatrieze ramasitele pamantesti ale compozitorului Serghei Rahmaninov, inmormantat in 1943 in Statele Unite, insa urmasii artistului se opun, intrucat muzicianul a fugit din Rusia dupa revolutia bolsevica.

Replica aproape perfecta a creierului uman, realizata in laborator de cercetatori din SUA

O replica aproape perfecta a unui creier uman, continand 99% din genele existente in creierul unui fetus uman cu varsta de cinci saptamani, a fost realizata de o echipa de cercetatori de la Universitatea de Stat din Ohio si va fi folosita pentru a descoperi tratamente contra unor afectiuni neurologice, precum Alzheimer si boala Parkinson, potrivit Agerpres.

Alarma falsa privind explozibili la o uzina nucleara din SUA

O uzina nucleara din statul american South Carolina a fost inchisa mai mult de doua ore, luni dupa-amiaza, dupa ce un caine special antrenat pentru detectarea bombelor a oprit un camion de aprovizionare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )