Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu la acoperisul unei cladiri din centrul Brasovului provocat de... o pisica

B1 B1,
Incendiu la acoperisul unei cladiri din centrul Brasovului provocat de... o pisica

Acoperisul unei case din centrul Brasovului a fost cuprins de flacari, miercuri, dupa amiaza, informeaza Libertatea. Pompierii au fost imediat alertati si au sosit la fata locului pentru a stinge. continuă pe B1

Incendiu in Centrul istoric al Brasovului

Un incendiu cu degajare mare de fum s-a produs miercuri, in jurul orei 14. 00, la acoperisul unei case din Centrul Istoric al Brasovului, pe strada George Baritiu nr. 26, la o distanta de cateva case de sediul Arhivelor Nationale, scrie Agerpres.

Incendiu la un imobil din Capitala, doua victime intoxicate cu fum, iar 65 de persoane, evacuate (VIDEO)

UPDATE: Incendiul a fost lichitat. O ancheta va fi demarata pentru a se stabili exact cauzele producerii acestuia. Un incendiu a izbucnit la subsolul unei cladiri de birouri din Bucuresti, zona Drumul Taberei,.

Sotii Iohannis renunta la casa din centrul Sibiului. Anuntul facut de Oficiul de Cadastru din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen Iohannis nu au contestat la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) Sibiu radierea lor din Cartea Funciara ca proprietari ai casei din centrul Sibiului pe.

Cum a mers o tanara domnisoara blonda sa cumpere morcovi intr-un supermarket din centrul Capitalei! Nu puteai sa-ti mai iei ochii de la ea

O tanara domnisoara a iesit la ceas de seara sa isi cumpere de-ale gurii intr-un supermarket din Capitala. Nimic ciudat pana aici. Insa tinuta pe care a adoptat-o blondina a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Fata a.

Sotii Iohannis nu au contestat la OCPI Sibiu radierea lor din Cartea Funciara ca proprietari ai casei din centrul Sibiului

Sotii Iohannis nu au contestat la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu radierea lor din Cartea Funciara ca proprietari ai casei din centrul Sibiului, pentru care inca se judeca, informeza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )