Libnet.ro
UNICEF

08:30

Incendiu la o cabana din zona Muntele Baisorii

B1 B1,
Incendiu la o cabana din zona Muntele Baisorii

O cabana din zona Muntele Baisorii, judetul Cluj a luat foc in sambata dimineata. Flacarile au izbucnit in jurul hornului de la soba de teracota. La acel moment, 15 turisti erau in cabana. Din fericire. continuă pe B1

Ministrii de Finante din zona euro, sedinta extraordinara pe tema Greciei

Ministrii de Finante din zona euro se vor reuni, miercuri, la Bruxelles, intr-o sedinta extraordinara, pentru a discuta situatia datoriilor Greciei, al carei acord de imprumut cu troica creditorilor UE-BCE-FMI, in valoare de 240 miliarde de euro, expira la finele lunii februarie, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Ministrii de Finante din zona euro se intalnesc miercuri in sedinta extraordinara pe tema Greciei

Ministrii de Finante din zona euro se vor reuni miercuri la Bruxelles intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta situatia datoriilor Greciei, al carei acord de imprumut cu troica creditorilor UE-BCE-FMI, in valoare de 240 miliarde de euro, expira la.

Praet, BCE: Inflatia din zona euro se va mentine in teritoriu negativ

Inflatia din zona euro se va mentine, probabil, in teritoriu negativ cea mai mare parte a anului curent, dupa cum anticipeaza Peter Praet, membru in board-ul executiv al Bancii Centrale Europene BCE).

Chiriile pentru birourile din zona centrala a Capitalei vor ramane stabile

Chiriile pentru spatiile de birouri prime n. r. situate in zona centrala si semicentrala) din Capitala vor ramane stabile in acest an, avand in vedere noile livrari anuntate pe piata, ne-a declarat, ieri, Madalina Cojocaru, seful departamentului birouri in cadrul DTZ Echinox.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )