Libnet.ro
UNICEF

12:00

Incendiu la cel mai mare mall din Capitala: Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale

B1 B1,
Incendiu la cel mai mare mall din Capitala: Pompierii au intervenit cu 6 autospeciale

Un incendiu a pus pe jar angajatii si clientii celui mare mall din Bucuresti in cursul zilei de sambata, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in una din incaperile aflate la etajul 2 al cladirii. Camera de 8. continuă pe B1

Parlamentul descreieratilor: Cel mai mare azil din Europa, construit pentru cei dependenti de iluzia puterii

Jurnalistul Dan Ionescu a realizat un pamflet savuros in care alesii romani sunt ironizati, iar parlamentul este caracterizat ca un sediu al descreieratilor. Marius Manolache, deputatul PSD care a.

Peste 2.000 de militari, la cel mai mare exercitiu NATO. Antena 3, singura televiziune din Romania invitata la eveniment

Peste 2000 de militari din noua state membre au fost angrenati in cel mai mare exercitiu NATO, Noble Jump. Exercitiul, care a avut loc in Polonia, a fost planificat in cadrul summitului NATO de anul.

BIAS 2015: Ultimele antrenamente pentru cel mai mare miting aviatic din Romania

Au mai ramas doua zile pana la cel mai mare miting aviatic din Romania, Bucharest International Air Show, ce va fi transmis in direct de Antena 3. Pregatirile si antrenamentele sunt in plina desfasurare pe.

Cel mai mare parc natural din estul Europei trebuie reabilitat in trei luni. in caz contrar, primaria ar putea pierde finantarea

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Pregatiri pentru Bucharest International Air Show. Pilotii promit sa faca spectacol la cel mai mare show aviatic din Romania

Au inceput pregatirile pentru cel mai mare show aviatic din Romania. Prima aeronava straina care a aterizat pe aeroportul Baneasa a fost cea a pakistanezilor. La spectacol, romanii sunt reprezentati d.

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania si-a gasit cel mai bun hairstylist din noua generatie

Romania si-a cautat cel mai bun hairstylist din noua generatie, in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Cum s-au coafat vedetele pentru finala Cel mai bun hairstylist din Romania

O multime de vedete au fost prezente, intr-una din serile trecute, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania. Si pentru ca a fost vorba despre o seara dedicata creativitatii in materie de hairstyling, tunsorilor/coafurilor spectaculoase si culorilor in trend, va aratam astazi cum si-au aranjat vedetele parul cu ocazia exclusivistului eveniment.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )