Libnet.ro
UNICEF

20:30

INCENDIU la un centru de dezintoxicare din Rusia. 8 persoane au murit

Antena3 Antena3,
INCENDIU la un centru de dezintoxicare din Rusia. 8 persoane au murit

Opt persoane au murit duminica intr-un incendiu care a distrus un centru de dezintoxicare pentru persoane dependente de droguri si alcoolici in Altai, in centrul Rusiei, au anuntat anchetatorii, relateaza AFP,. continuă pe Antena3

Incendiu la un centru de dezintoxicare din Rusia: Opt cadavre au fost gasite dupa stingerea focului

Un incendiu izbucnit duminica la un centru de dezintoxicare pentru depedenti de droguri si alcool din Altai,Rusia, a cauzat moartea a opt persoane, anunta Russia Today. Puternicul foc a fost in cele din.

Brokerii din Rusia au sansa unor castiguri masive de pe urma crizei din Ucraina

Brokerii din Rusia au sansa anul acesta sa obtina castiguri masive de pe urma crizei din Ucraina, in conditiile in care tranzactiile cu actiuni aproape s-au dublat in martie la 50 de case de brokeraj, fata de luna precedenta, iar in aprilie s-au mentinut la un nivel ridicat, potrivit Bursei din Moscova, transmit surse din presa.

VIDEO Un centru stiintific din Marea Britanie tinteste catre un nou record in domeniul fuziunii nucleare - pragul de rentabilitate

Experimentul Jet din Oxfordshire a fost lansat in 1984 in incercarea de a intelege fuziunea, un proces ce reprezinta sursa principala de energie in stelele active. Jet a primit recent o extensie de 5 ani, timp in care va rula la putere maxima incercand sa inregistreze un record mondial - mult ravnitul obiectiv de rentabilitate, punct in care fuziunea confera la fel de multa energie pe cat consuma, transmite BBC.

Explozie puternica la un punct de control din Odesa. 7 persoane au fost ranite

Sapte persoane, printre care si un politist, au fost ranite intr-o explozie petrecuta la un punct de control din regiunea Odesa, anunta politia locala printr-un comunicat oficial. in urma acestui incident,.

Explozie la un punct de control proucrainean din Odessa: Sapte persoane au fost ranite

Un numar de sapte persoane au fost ranite, in noaptea de joi spre vineri, in urma unei explozii la un punct de control proucrainean langa portul Odessa, unde locuitorii au construit puncte de control pentru a opri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )