Libnet.ro
UNICEF

20:00

Incendiu DEVASTATOR in Azerbaidjan. Cel putin 16 persoane au murit, iar alte 50 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Incendiu DEVASTATOR in Azerbaidjan. Cel putin 16 persoane au murit, iar alte 50 au fost ranite

Cel putin 16 oameni au murit, marti, in urma unui un incendiu de amploare care a cuprins un bloc de locuinte din capitala Azerbaidjanului, Baku, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Columbia: Cel putin 48 de persoane au murit in urma alunecarilor de teren

Cel putin 48 de persoane au murit si 27 au fost ranite in urma unei alunecari de teren provocate de ploile abundente, in noaptea de uminica spre luni in Salgar, in nord-vestul Columbriei, informeaza AFP.

VIDEO Lupte intre bandele de motociclisti din Texas, cel putin 9 persoane au fost ucise

Cel putin noua membri ai gastilor de moticiclisti au fost ucisi in Texas duminica, dupa o disputa intre bande rivale, scrie AFP. Un ofiter de politie s-a declarat uluit de faptul ca niciunul dintre clientii restaurantelor situate in imediata apropiere nu a fost ranit in timpul schimbului de focuri in care au fost implicati mai multi membri ai gastilor.

Cel putin doi morti dupa coliziunea dintre un tren si un camion in Germania

Cel putin doua persoane au murit si alte 20 au fost ranite in vestul Germaniei dupa ce un tren a intrat in coliziune cu un camion la o trecere la nivel cu calea ferata, a anuntat politia, potrivit BBC News.

15 oameni ucisi intr-un incendiu in Azerbaidjan

Cel putin 15 persoane au murit intr-un incendiu ce a devastat o cladire de apartamente inalta de 16 etaje din capitala Azerbaidjan, Baku. Alte 63 de persoane au fost ranite si transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

Incendiu puternic in capitala Azerbaidjanului, soldat cu cel putin 15 morti

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata marti intr-un puternic incendiu izbucnit intr-un bloc de 15 etaje din capitala Azerbaidjanului, Baku, au anuntat serviciile de interventie locale, citate de AFP,.

Afganistan: Cel putin trei morti, in urma unui atac cu masina-capcana langa aeroportul din Kabul

Cel putin trei civili au murit in urma exploziei unei masini-capcana, in paropiere de aeroportul din Kabul, informeaza Reuters. Cel mai probabil, atacul a vizat militari NATO, arata sursa citata. Potrivit primel.

Cel putin 19 TORNADE au lovit Statele Unite in acest weekend

Cel putin 19 tornade au lovit centrul Statelor Unite in acest weekend si au distrus mai multe case, conform presei americane. Cele mai grav afectate state sunt Oklahoma si Texas, care au fost lovite de.

ONU: Cel putin 1.850 de morti si peste 500.000 de refugiati in Yemen

Violentele din Yemen au cauzat moartea a aproximativ 1. 850 de persoane si 500. 000 de refugiati, potrivit purtatorului de cuvant al ONU. Potrivit serviciilor de sanatate din Yemen citate de Oficiul ONU pentru.

Explozii simultane la sediile unui partid pro-kurd din Turcia. Cel putin 6 oameni au fost raniti

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce cateva explozii simultane s-au produs in Turcia, la sediile a doua partide de stanga pro-kurde, transmite cotidianul Hurriyet. Exploziile au avut loc in zona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )