Libnet.ro
UNICEF

11:00

Incendiu GRAV in Arabia Saudita. 11 persoane au murit si alte peste 200 sunt ranite

România Liberă România Liberă,
Incendiu GRAV in Arabia Saudita. 11 persoane au murit si alte peste 200 sunt ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei Saudite. continuă pe România Liberă

Arabia Saudita: Cel putin 11 morti si 219 raniti in urma unui incendiu izbucnit intr-o cladire rezidentiala a companiei Aramco

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite in urma unui incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale petroliere Aramco, in estul Arabiei.

Incendiu intr-un complex rezidential. Cel putin 11 persoane au murit si peste 200 au fost ranite

Cel putin 11 persoane au murit si alte 219 au fost ranite, unele aflandu-se in stare critica, intr-un incendiu care a distrus duminica o cladire rezidentiala destinata angajatilor companiei nationale.

China: Politia ancheteaza 11 persoane suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Politia chineza desfasoara o ancheta asupra operatiunilor ilegale desfasurate pe pietele bursiere, 11 persoane fiind convocate, intre care si un jurnalist economic, informeaza AFP, citata de Agerpres.

11 persoane, printre care si un jurnalist, suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Politia chineza a convocat 11 persoane, intre care si un jurnalist economic, in cadrul unei anchete asupra operatiunilor ilegale desfasurate pe pietele bursiere, a anuntat presa oficiala, citata de.

Politia ancheteaza 11 persoane suspectate de operatiuni ilegale la bursa

Politia chineza a convocat 11 persoane, intre care si un jurnalist economic, in cadrul unei anchete asupra operatiunilor ilegale desfasurate pe pietele bursiere, a anuntat presa oficiala din China, citata de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )