Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incendiu la hotelul Intercontinental din Bucuresti: 6 masini de pompieri, la fata locului

B1 B1,
Incendiu la hotelul Intercontinental din Bucuresti: 6 masini de pompieri, la fata locului

Un incediu a izbucnit, miercuri seara, la hotelul Intercontinental din zona Piata Universitatii, unde unul dintre birourile administrative ale cladirii a fost cuprins de flacari. La fata locului au ajuns imediat. continuă pe B1

Cine (mai) merge la teatru? Un studiu despre spectatorul de teatru din Bucuresti

Spectatorii de teatru din Bucuresti au o varsta medie de 41 de ani, studii superioare, un venit lunar de peste 1. 500 de lei si un statut social ridicat, potrivit unui studiu realizat de IMAS la cererea Teatrului.

AVAST Antivirus 8, implementat la Universitatea din Bucuresti

AVAST Software, producator de solutii antivirus, a integrat solutia sa, Antivirus 8, la Universitatea din Bucuresti - Facultatea de Administratie si afaceri, se arata intr-un comunicat de presa.

Admitere la facultate 2013 Miercuri incep inscrierile la Universitatea din Bucuresti - la ce facultati se da examen, care sunt taxele de scolarizare pentru studenti si concurenta

Admiterea 2013 la Universitatea din Bucuresti incepe miercuri, 10 iulie, cu inscrierile la facultate. Pentru admiterea in cele 19 facultati, Universitatea din Bucuresti a scos la concurs 4. 400 de locuri la buget si 4. 000 de locuri cu taxa. Examenele de admitere incep pe data de 19 iulie, iar 27 iulie este data limita la care se afiseaza rezultatele. La Universitatea din Bucuresti exista trei forme de admitere, in functie de facultate: admiterea pe baza de examen, admiterea pe baza unei formule mixte si admiterea pe baza mediei de la bacalaureat. Citeste in articol care sunt etapele inscrierii la facultate si ce acte sunt necesare la admitereVezi prima/ultima medie de admitere si numarul de candidati pe loc in sesiunile de admitere din anii trecuti.

Pierderile cumulate de trei mall-uri din Bucuresti in 2012 depasesc profitul total al altor cinci

Mall-urile Sun Plaza, Plaza Mall si Cocor au inregistrat anul trecut pierderi totale de 27,5 milioane de euro, depasind profitul cumulat de Baneasa Shopping City, Cotroceni Park, Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall si Grand Arena, de 21,96 milioane.

Un politist din Bucuresti a cazut de la etajul unu al institutiei unde lucreaza.

Un angajat al Politiei Capitalei a cazut, marti, de la nivelul etajului unu, in curtea institutiei, la fata locului ajungand doua echipaje SMURD, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca la numarul 112 a fost primit un apel in care s-a semnalat faptul ca in curtea Politiei Capitalei este o persoana care a cazut de la nivelul etajului unu. La fata locului au fost trimise doua echipaje SMURD, dintre .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )