Libnet.ro
UNICEF

23:30

Incendiu intr-o gradinita din Constanta

România Liberă România Liberă,
Incendiu intr-o gradinita din Constanta

Ieri dimineata, echipajele de pompieri ale Detasamentului de pompieri Constanta-Oras au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric general, amplasat in curtea Gradinitei cu Program Prelungit Perlutele Marii de pe str. Mihai Viteazu nr. 56 din municipiul Constanta. Fortele de interventie au actionat operativ, limitand pagubele. continuă pe România Liberă

Fiul cel mare al Victoriei si al lui David Beckham lucreaza intr-o cafenea din Londra

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei si al lui David Beckham, s-a angajat recent intr-o cafenea din Londra, acolo unde lucreaza in weekend, informeaza metro. co. uk. Adolescentul de 15 ani este platit cu 2,68.

Panica intr-un cartier din municipiul Botosani! Doua masini au fost incendiate

Doua masini au fost incendiate, intr-un cartier din municipiul Botosani. Focul a cuprins un autoturism si, pana la venirea pompierilor, s-a extins si la a doua masina. Echipajele de politie au incercuit.

Tata, interlopul care l-a atacat pe Puiu Mironesu, in 2011, la Bacau, prins intr-un restaurant din Centrul Capitalei

Adrian Marin Botez, cercetat in dosarul Bariera, pentru ca a organizat atacul asupra afaceristului Puiu Mironescu, in anul 2011, la Bacau, a fost saltat, marti, de politisti dintr-un restaurant de fite din Capitala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )