Libnet.ro
UNICEF

05:00

Incendiu intr-o vila din Capitala

România Liberă România Liberă,
Incendiu intr-o vila din Capitala

Un incendiu a izbucnit, joi, intr-un imobil situat in apropierea Spitalului Coltea din Capitala, informeaza oficiali ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Un roman s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia. Era condamnat pe viata pentru crima

Un roman condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea unui italian s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano. Ioan Gabriel, in varsta de 39 de ani, a fost condamnat pentru uciderea vecinului sau,.

Un detinut roman s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano. Agent al politiei italiene: Un roman mai putin. Altii sa urmeze exemplul

Un detinut roman s-a spanzurat intr-un penitenciar de la periferia orasului italian Milano, dupa ce a primit o condamnare la inchisoare pe viata pentru crima. in urma acestui incidet, un agent al politiei.

Atac armat intr-un Walmart din Mississippi. O persoana a fost ucisa si cel putin una ranita

O persoana a fost ucisa si cel putin inca una a fost ranita intrun schimb de focuri petrecut aseara intr-un magazin Walmart din Luka, statul Mississippi. Potrivit serifului tinutului Tishomingo, Glenn.

Reactie inumana in urma sinuciderii unui roman, intr-o inchisoare din Italia

Sinuciderea unui detinut roman din Italia a determinat reactii socante pe retelele de socializare. Comentariile inumane au venit din partea unui agent al politiei penitenciare italiene. Un detinut roman -.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )