Libnet.ro
UNICEF

12:15

Incendiu la un spital din Segarcea: Acoperisul cladirii a luat foc, insa nimeni nu a fost ranit

B1 B1,
Incendiu la un spital din Segarcea: Acoperisul cladirii a luat foc, insa nimeni nu a fost ranit

Incendiu la un spital din Segarcea, judetul Dolj. Acoperisul institutiei a luat foc. Din primele informatii, nicio persoana nu s-a aflat in interiorul policlinicii in momentul in care flacarile au izbucnit. Apr. continuă pe B1

Incendiu puternic la spitalul din Segarcea

Incendiu puternic, joi seara, la cladirea spitalului din Segarcea. Focul a izbucnit in jurul orei 17. 00, la acoperisul unei anexe a Spitalului Segarcea unde erau depozitate fisele pacientilor depistati cu virusul HIV, dar si mai multa aparatura medicala, pacientii aflandu-se intr-un alt corp de cladire.

Atena Granat este romanca aflata pe feribotul care a luat foc in Marea Adriatica. Ea a fost salvata la timp

La bordul feribotuluiNorman Atlantic se aflau 466 oameni in momentul in care a luat foc. Printre ei, pe lista pasagerilor se numara si o romanca. Atena Granat si-a anuntat mama aflata in Constanta ca a fost salvata de echipele de interventie.

VIDEO Imagini de la evacuarea feribotului care a luat foc in largul Greciei. Oficialii greci: A fost una dintre cele mai complexe operatiuni de salvare din ultimii ani

Echipele de salvare s-au luptat cu vantul puternic si cu valurile gigantice pentru a transporta mai mult de 400 de pasageri intr-un loc sigur dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei. Cel putin sapte persoane au murit, potrivit oficialilor, relateaza The Washington Post.

Toti pasagerii feribotului care a luat foc au fost evacuati

Toti pasagerii feribotului Norman Atlantic, la bordul caruia a izbucnit un incendiu in largul Albaniei, au fost evacuati, a anuntat luni Paza de Coasta italiana, citata de AFP, informeaza Mediafax.

Situatie sub control la bordul feribotului care a luat foc

Situatia la bordul feribotului Norman Atlantic, unde sambata seara a izbucnit un incendiu, se afla sub controlul autoritatilor, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )