Libnet.ro
UNICEF

17:30

Incendiul izbucnit cu doua zile in urma in Parcul Natural Domogled nu a fost inca stins. Mehedinti, sub cod rosu de canicula

Adevărul Adevărul,
Incendiul izbucnit cu doua zile in urma in Parcul Natural Domogled nu a fost inca stins. Mehedinti, sub cod rosu de canicula

Incendiul izbucnit cu doua zile in urma, in Parcul Natural Domogled, din judetul Mehedinti, nu a fost inca stins, iar operatiunea este dificila din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Revent, meteorologii au prelungit codul rosu de canicula pana duminica pentru judetul Mehedinti, temperatura putand ajunge pana la 41 de grade. continuă pe Adevărul

Incendiul izbucnit cu doua zile in urma in Parcul Natural Domogled nu a fost inca stins

Incendiul izbucnit cu doua zile in urma, in Parcul Natural Domogled, din judetul Mehedinti, nu a fost inca stins, iar operatiunea este dificila din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

Un nou incendiu in Parcul Natural Domogled; pompierii inca nu au ajuns la locul unde au fost observate flacarile

Un nou incendiu a izbucnit, joi dimineata, in Parcul Natural Domogled, pompierii mehedinteni identificand doar un singur focar, transmite News. ro. La fata locului au fost trimise doua autospeciale cu apa si spuma, focul fiind vizibil din DN 67D. Judetul Mehedinti este sub cod rosu de canicula pentru zilele de vineri si sambata, cand temperaturile vor ajunge pana la 42 de grade.

Noul incendiu izbucnit in Parcul National Domogled nu a fost inca stins. Interventia este ingreunata de temperaturile extreme

Incendiul care a izbucnit acum doua zile in Parcul National Domogled - Valea Cernei se manifesta in continuare, in zonele alpine, informeaza Agerpres.

Pompierii continua lupta cu incendiul din Parcul National Domogled

Pompierii de la ISU Drobeta actioneaza la aceasta ora pentru a lichida incendiul izbucnit in Parcul Natural Domogled joi dimineata. in sprijinul lor a venit si un elicopter de la Inspectoratul General de Aviatie din cadrul MAI, care imprastie apa peste focare.

Un nou incendiu a izbucnit in Parcul National Domogled

Focul a izbucnit din nou joi dimineata in Parcul National Domogled, dupa ce in cursul lunii trecute pompierii au luptat aici cu flacarile timp de cinci zile.

Barbat de 28 de ani fara adapost, mort in Gara din Iasi. Este al doilea deces inregistrat la Iasi din cauza caniculei in ultimele doua zile

Un barbat de 28 de ani fara adapost a murit, sambata, in Gara din Iasi, fiind al doilea deces inregistrat la Iasi din cauza caniculei in ultimele doua zile. Barbatul avea o temperatura a corpului de 44 de grade, iar in momentul in care medicii au sosit la fata locului victima intrase deja in stop cardio-respirator.

Incidente, dupa primele doua zile ale festivalului Untold

Zeci de persoane au facut reclamatii la Primaria Cluj-Napoca, in primele doua zile ale festivalului Untold, impotriva nivelului ridicat de zgomot pe care concertele il determina in oras,.

Curentul electic s-a scumpit cu 35% in doua zile, atingand azi un nou record istoric: 445 lei/MWh

Pretul energiei electrice a crescut cu 35% in ultimele doua zile, atingand azi un nou record istoric: 445 lei/MWh, fata de 330 lei/MWh inregistrat in data de 1 august 2017, atrage atentia Andreea Paul, presedintele INACO - Initiativa pentru Competitivitate, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )