Libnet.ro
UNICEF

11:30

Incendiul puternic intr-o padure din Buzau. Care sunt pagubele

România Liberă România Liberă,
Incendiul puternic intr-o padure din Buzau. Care sunt pagubele

Peste 1,5 hectare de litiera, cioturi si busteni uscati au ars in zona muntoasa din Bacau, in urma unui incendiu lichidat de pompieri, marti, dupa mai bine de douasprezece ore de interventie. continuă pe România Liberă

Doi barbati din Buzau au MURIT, dupa ce s-au RASTURNAT cu masina in apa

Doi barbati au murit inecati, luni seara, intr-o balta de pescuit din localitatea buzoiana Luciu, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in apa.

Sentinta judecatoreasca in cazul concedierii unei asistente din Germania, care a sustras tartine din frigiderul clinicii la care lucra

O asistenta medicala de la o clinica din Germania a luat din frigiderul clinicii opt tartine si le-a mancat impreuna cu colegele. Chiflele nu erau insa pentru personalul clinicii, ci pentru externi si personalul de la Salvare. Drept urmare, asistenta a fost concediata cu efect imediat si fara preaviz. Astfel de excese in relatiile de munca dintre angajator si angajat apar mereu. Unii angajatori isi arata intransigenta, dar si neomenia, fata de vechii si in general loialii lor angajati. In cazul chiflelor luate de asistenta din frigider, tribunalul din Hamburg a decis vineri, 10 iulie, intr-un mod atipic.

Jaf armat cu ostatici intr-un mall din Paris. Fortele speciale au eliberat 18 persoane

Circa 10 persoane sunt tinute ostatice de catre indivizi inarmati intr-un centru comercial din Villeneuve-la-Garenne, din vestul Parisului.

Zece oameni, luati ostatici de persoane inarmate intr-un magazin din apropiere de Paris

Persoane inarmate au luat ostatici zece oameni intr-un magazin Primark din apropiere de Paris, luni dimineata, dupa o aparenta tentativa de a jefui magazinul, a anuntat politia, precizand ca fortele speciale au fost trimise la fata locului, relateaza.

Un japonez, ajuns intr-un sat din Bacau dupa dezastrul de la Fukushima, a luat 9,25 la proba de Limba si literatura romana, la Evaluarea Nationala. Povestea lui este impresionanta

Kevin Kashiwazaky, un japonez ajuns rezident in Romania dupa dezastrul de la Fukushima din martie 2011, a obtinut nota 9,25 la Evaluarea Nationala, la proba de Limba si Literatura Romana. Mai mult, el a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )