Libnet.ro
UNICEF

12:00

incep probele scrise la Bacalaureat 2015. Noutatile, anuntate de ministrul Cimpeanu, la Antena 3

Antena3 Antena3,
incep probele scrise la Bacalaureat 2015. Noutatile, anuntate de ministrul Cimpeanu, la Antena 3

Maine elevii de clasa a XII-a sustin prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la Limba si Literatura Romana. Aproape 169. 000 de candidati s-au inscris la acest examen, cu peste 7. 000 mai multi decat in. continuă pe Antena3

incep probele scrise la Bacalaureat: Elevii sustin, luni, PROBA SCRISA la Limba Romana. Ce subiecte au picat anul trecut

Liceenii sustin, luni, prima proba scrisa in cadrul examenului de Bacalaureat 2015, respectiv proba la Limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2015. Regulile pe care trebuie sa le stie elevii pentru PROBELE SCRISE

De luni, liceenii se pregatesc pentru sustinerea probelor scrise, in cadrul examenului de Bacalaureat. Prima proba scrisa este cea la Limba si literatura romana.

BACALAUREAT 2015. Modele de SUBIECTE la Limba ROMANA - PROBA SCRISA

Luni, liceenii sustin proba scrisa la Limba Romana, prima dintre probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2015. Modele de SUBIECTE la MATEMATICA - proba scrisa

Elevii de clasa a XII-a de la profilul real vor sustine proba obligatorie scrisa a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, la Matematica. Proba la Matematica va avea loc in 1 iulie. Elevii de la profilul uman vor sustine acest examen la Istorie.

BACALAUREAT 2015. Modele de SUBIECTE la ISTORIE - proba scrisa

Elevii de clasa a XII-a de la profilul uman vor sustine proba obligatorie scrisa a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, la Istorie. Proba la Istorie va avea loc in 1 iulie. Elevii de la profilul real vor sustine acest examen la Matematica.

Bac 2015 Romana. Absolventii de clasa a XII-a se intorc luni la examen

Luni incep probele scrise ale examenului de Bacalaureat, la care s-au inscris aproape 170. 000 de elevi de clasa a XII-a. Primul examen va fi cel de Limba si literatura romana, proba la care subiectele vor fi diferite, in functie de profilul urmat de elevi la liceu. Saptamana aceasta, absolventii au sustinut proba de competente lingvistce la o limba straina.

Bacalaureat 2015: SUBIECTELE la proba scrisa de Limba si Literatua Romana

Proba scrisa la Limba si literatura romana este compusa din trei subiecte: prima contine un text cu noua cerinte de vocabular, gramatica si teorie literara, al doilea subiect presupune redactarea unui text argumentativ, iar cel de-al treilea consta in realizarea unui comentariu literar pornind de la una din operele studiate la clasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )