Libnet.ro
UNICEF

07:45

incepe BATALIA pentru presedintie. Tu cu cine votezi?

Antena3 Antena3,
incepe BATALIA pentru presedintie. Tu cu cine votezi?

Anul acesta ar putea fi a doua oara cand Crin Antonescu si Calin Popescu-Tariceanu se bat pentru presedintie. Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, imagini filmate in familiile politicienilor. continuă pe Antena3

Antonescu si Tariceanu, a doua batalie pentru presedintie

Anul acesta ar putea fi a doua oara cand Crin Antonescu si Calin Popescu-Tariceanu se bat pentru presedintie. Fostul premier Tariceanu spunea, zilele trecute, ca ar candida la presedintia Romaniei cu.

Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem sa crestem cu 10% anul acesta

F64 Studio, cel mai mare retailer local de produse foto video, ar putea ajunge anul acesta la afacri de circa 97 milioane de lei 21,5 mil. euro), mai mult cu 10% comparativ cu anul trecut, a declarat pentru Wall-Street. ro, Marian Alecsiu, director.

Marian Alecsiu, F64 Studio: Vrem ca vanzarile online sa depaseasca 50% din business anul acesta

Managementul F64 Studio, cel mai mare retailer local de produse foto video, vrea ca vanzarile online sa depaseasca jumatate din cifra de afaceri pe 2014, a declarat pentru Wall-Street. ro, Marian Alecsiu, director general si cofondator al companiei.

Crin Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna. El a spus.

Rasmussen: NATO incepe pregatirea pentru o retragere totala din Afganistan.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ca s-a decis pregatirea pentru o retragere totala a trupelor din Afganistan, in absenta pana in prezent a unui acord cu Kabulul privind mentinerea unor forte straine dupa 2014, informeaza Mediafax. Am convenit asupra necesitatii de a pregati toate eventualitatile, inclusiv posibilitatea ca noi sa nu putem fi in masura de a lasa trupe in Afganistan dupa 2014, din cauza unor intarzieri pe care noi le cunoastem, a declarat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )