Libnet.ro
UNICEF

08:15

incepe vaccinarea cu serul anti-COVID produs de Astra Zeneca

Antena3 Antena3,
incepe vaccinarea cu serul anti-COVID produs de Astra Zeneca

Imunizarea cu vaccinul produs de Astra Zeneca va incepe maine in cetrele dedicate din toata tara. Medicii spun ca vaccinul, aprobat cu o eficienta de 60% in luna decembrie, a fost re-evaluat la o eficienta de 85%, in urma studiilor recente si a vaccinarii a milioane de britanici. continuă pe Antena3

Comitetul de coordonare a vaccinarii: Maine incepe vaccinarea cu AstraZeneca. Cate persoane s-au programat pentru imunizarea cu acest ser

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) transmite ca luni va incepe vaccinarea cu serul AstraZeneca, pana in prezent fiind programate pentru imunizarea cu acesta peste 142. 000 de persoane. in total, pana duminica seara au programate la vaccinare 923. 247 de persoane.

incepe vaccinarea cu AstraZeneca. Peste 100.000 de romani se programasera pentru acest vaccin in doar 24 de ore

Luni incepe si in Romania administrarea vaccinului antiCovid produs de AstraZeneca-Oxford. La sfarsitul saptamanii trecute, in doar 24 de ore, numarul programarilor pe platforma electronica pentru vaccinarea cu AstraZeneca a depasit 100. 000 de persoane, potrivit datelor puse la dispozitia Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

MAINE incepe vaccinarea cu serul AstraZeneca

Peste 142. 000 persoane s-au programat, pana duminica seara, pentru a se imuniza cu vaccinul produs de AstraZeneca. Din totalul acestora, 60. 671 sunt femei, iar 72. 429 sunt barbati.

incepe vaccinarea cu AstraZeneca.Programarile pentru imunizarea cu acest ser merg in ritm accelerat

Luni, 15 februarie, va incepe si in Romania administrarea vaccinului anti-COVID, produs de AstraZeneca-Oxford. Autoritatile sanitare au dat liber la vaccinarea cu aproximativ 200. 000 de doze de ser AstraZeneca, iar romanii s-au programat in ritm alert: 20. 000 de persoane pe ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )