Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput exercitiul militar de amploare din Romania: Peste 2.200 de militari, la Poligonul Smardan

Antena3 Antena3,
A inceput exercitiul militar de amploare din Romania: Peste 2.200 de militari, la Poligonul Smardan

Adjunctul comandantului suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Sir Adrian Bradshaw, si ministrul roman al Apararii, Mircea Dusa, au inspectat, marti, la Poligonul Smardan din judetul Galati, elemente. continuă pe Antena3

Primul serial libanez din Romania, difuzat de Euforia TV! Iata despre ce este vorba!

Incepand cu data de 27 aprilie, postul Euforia TV va difuza primul serial libanez din Romania, Pacatele Inimii! Iata despre ce va fi vorba in aceasta telenovela! .

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania

Bucurestiul este lider in topul coruptiei locale din Romania, potrivit unui studiu bazat pe condamnarile obtinute de procurorii DNA. Analiza, care vizeaza ultimii patru ani, arata ca in Capitala au fost 4,71.

(P) WU Executive MBA Bucharest, desemnat programul de MBA nr. 1* din Romania, pentru al doilea an consecutiv

Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy cea mai mare universitate de business din Europa, a obtinut si anul acesta locul 1 in topul celor mai bune programe de MBA din Romania, singurul top al programelor de educatie.

Associated Press: Lupta anticoruptie din Romania, intensificata gratie cruciadei femeilor din justitie

Agentia Associated Press a publicat un amplu material despre feminizarea sistemului judiciar din Romania, care a permis aducerea in fata justitiei a unor persoane considerate pana in prezent intangibile in.

Associated Press, despre lupta anticoruptie din Romania: Prima schimbare a adus-o Basescu. Aproape 10 ani mai tarziu, Kovesi se ia la tranta cu unii dintre cei mai puternici romani

Agentia de presa Associated Press a publicat, luni, un material despre Justitia din Romania. Corespondentul AP de la Bucuresti a analizat schimbarile aduse de femei in Justitia romaneasca, o lume care, pana.

Primul serial libanez din Romania, Pacatele inimii vine la Euforia TV!

Euforia TV va difuza, din 27 aprilie, in premiera absoluta, Pacatele inimii, primul serial libanez din Romania, de luni pana vineri, de la ora 21. Pacatele inimii este o coproductie.

VIDEO - FOTOREPORTAJ Cum lupta militarii romani alaturi de americani, britanici si moldoveni in cadrul celui mai mare exercitiu militar NATO din ultimii ani in Romania

La cativa kilometri de granita cu Ucraina si cu republica Moldova, armata romana si trupele NATO deasfasoara unul dintre cele mai mari exercitii militare din ultimii ani de pe teritoriul tarii noastre. Circa 2. 100 de militari romani, americani, britanici si moldoveni iau parte la exercitiile Wind Spring 15 in poligonul de la Smardan, langa Galati. Nu mai putin de 500 de vehicule militare, din care 400 de tancuri romanesti si blindate, trei elicoptere Blackhawk, mai multe elicoptere IAR 330 Puma si avioane IAR 99 Soim au intrat intr-o lupta simulata chiar sub ochii numarului doi din conducerea NATO, generalul Sir Adrian Bradshaw. Vezi un VIDEO - FOTOREPORTAJ cu exercitiile militare de la poligonul Smardan, unde militarii romani si aliatii lor din NATO au colaborat si cu militarii din Republica Moldova.

Subiectele Zilei: Decalogul clanurilor. Cele zece legi ale Mafiei din Romania pe care niciun interlop nu le poate incalca; Polonia isi face sistem de aparare antiracheta; Der Spiegel: Documente secrete dezvaluie modul in care functioneaza statului islami

Chef cu gratare si miros de mici, printre morminte. Tiganii au intins mesele prin cimitire, de Pastele Blajinilor. Chef mare, fum si gratare incinse. ADN-ul romanesc al visului american. Poveste cu emigranti romani la inceput de secol XX. Povestea romanilor plecati peste marea apa la inceputul.

Lista zonelor fara acces la internet fix de mare viteza din Romania: In 6.358 de localitati cu peste 2,75 milioane de locuitori nu este nici o retea cu net de 30 Mbps

In 6358 de localitati din tara, in care traiesc peste 2,75 milioane de romani, nu exista la sfarsitul anului trecut nici o retea de acces sau de distributie pentru internet fix de mare viteza, care sa asigure viteze de transfer de minim 30 Mbps, potrivit unui studiu realizat de Autoritatea de reglementare in comunicatii si supus miercuri dezbaterii publice. Studiul a fost realizat pentru a veni in sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), institutie care coordoneaza implementarea unor programe de dezvoltare a infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )