Libnet.ro
UNICEF

18:30

A inceput reabilitarea drumurilor judetene. Consiliul Judetean finanteaza lucrarile de asfaltare

Adevărul Adevărul,
A inceput reabilitarea drumurilor judetene. Consiliul Judetean finanteaza lucrarile de asfaltare

In cadrul unui program al Consiliului Judetean Galati de imbunatatire a infrastructurii judetene de transport, a fost demarat un program de asfaltare a peste 5,2 kilometri de drumuri judetene, in valoare de 1. 815 de lei. Vor fi reparate suprafetele degradate si tasate, se va turna covor asfaltic si vor fi realizate acostamentele si marcajele rutiere. continuă pe Adevărul

DNA face perchezitii la Consiliul Judetean Iasi

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza, marti, perchezitii la Consiliul Judetean Iasi, fiind vizata activitatea Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor.

Descinderi la Consiliul Judetean Iasi! Procurorii DNA fac perchezitii

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la Consiliul Judetean Iasi, fiind vizata activitatea celor de la Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor.

Presedintele CJ Iasi: DNA face marti perchezitii la Consiliul Judetean

Directia Nationala Anticoruptie face marti perchezitii la Consiliul Judetean din Iasi si la directia locala de drumuri, a spus Maricel Popa, presedintele CJ la Antena 3.

Procurorii DNA fac perchezitii la Consiliul Judetean Iasi

UPDATE: Presedintele CJ Iasi a declarat, pentru Agerpres, ca dosarul a fost deschis in urma unei sesizari depuse de el in ocrombrie, care vizeaza neregulile constatate la asfaltarea Drumului Judetean.

Perchezitii ale procurorilor DNA la Consiliul Judetean Iasi

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Iasi si la Directia Judeteana de Drumuri, presedintele CJ, Maricel Popa, spunand ca anchetatorii verifica contractele de atribuire a lucrarilor de deszapezire si de asfaltare a unor drumuri.

UPDATEDNA face marti perchezitii la Consiliul Judetean Iasi / Este vorba de luare de mita si abuz in serviciu - surse

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la sediul Consiliului Judetean CJ) Iasi si la Directia Judeteana de Drumuri, presedintele CJ, Maricel Popa, spunand ca anchetatorii verifica contractele de atribuire a lucrarilor de deszapezire si de asfaltare a unor drumuri. 32 Perchezitiile vizeaza cercetari in legatura cu suspiciuni de savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu, au declarat marti pentru Agerpres surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2235 seconds )