Libnet.ro
UNICEF

17:00

A inceput recolta de semnaturi pentru europarlamentare. CINE o sustine din umbra pe EBa

Antena3 Antena3,
A inceput recolta de semnaturi pentru europarlamentare. CINE o sustine din umbra pe EBa

Primarul din Comarnic a strans cu ajutorul consilierilor sai de la primarie zeci de liste cu sustinatori pentru Partidul Miscarea Populara. Jurnalistii de la gandul. info au intrat in posesia listelor cu. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu a fost scos de pe lista PNL pentru europarlamentare - surse

Conducerea PNL a decis marti, in sedinta Biroului Politic National, sa renunte la candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare. Diaconu era pozitionat pe locul 6 in lista candidatilor liberali pentru PE, de altfel un loc cu sanse reale de a fi ales ca europarlamentar, au declarat, pentru HotNews. ro, surse din partid.

Traian Basescu cere reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Codul Penal

Presedintele Traian Basescu a cerut reexamniarea Legii pentru abrogarea Articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal. Presedintele sustine ca articolul in cauza, abrogat de Parlament din Codul.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Dan Diaconescu vrea la Bruxelles. Este primul pe lista PPDD pentru europarlamentare

Dan Diaconescu si Simona vor ocupa primele locuri pe listele PPDD pentru alegerile europarlamentare, a declarat deputatul Liliana Minca, citat de Mediafax. Potrivit parlamentarului, pe liste se mai afla Diana.

PDL depune, duminica, listele pentru europarlamentare

PDL va depune, duminica, la BEC lista partidului pentru alegerile europarlamentare, ce vor avea loc pe 25 mai. Primele locuri pe liste sunt ocupate de europarlamentarii in functie Theodor Stolojan, Monica Macovei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )