Libnet.ro
UNICEF

06:30

incercarea PSD-ALDE de a subordona Justitia a trezit iar Strada. Peste 10.000 de oameni protesteaza in Bucuresti: Continuam ce am inceput iarna trecuta (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
incercarea PSD-ALDE de a subordona Justitia a trezit iar Strada. Peste 10.000 de oameni protesteaza in Bucuresti: Continuam ce am inceput iarna trecuta (VIDEO, FOTO)

UPDATE: O romanca l-a fotografiat pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, in aeroportul din Viena si chiar i-a transmis un mesaj. Detalii AICI) UPDATE:Numarul protestatarilor din Bucuresti a. continuă pe B1

incercarea PSD-ALDE de a subordona Justitia a trezit iar Strada. Peste 20.000 de oameni protesteaza in Bucuresti: Mars afara, tradatori de tara! (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Primii protestatari din coloana sunt foarte aproape de Piata Constitutiei, in timp ce coada este la Universitate! La Unirii, oamenii au aprins lanternele telefoanelor. Lumea a izbucnit in .

incercarea PSD-ALDE de a subordona Justitia a trezit iar Strada. Peste 20.000 de oameni au protestat in Bucuresti: Mars afara, tradatori de tara! (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Cateva sute de protestatari au mai ramas in jurul orei 22. 00, cei mai multi in fata Ministerului Justitiei. UPDATE: in jurul orei 21. 45, mai multi protestatari s-au strans.

incercarea PSD-ALDE de a subordona Justitia a trezit iar Strada. Mii de oameni protesteaza in Piata Victoriei: Continuam ce am inceput iarna trecuta (VIDEO)

Peste 5. 000 de persoane s-au strans duminica, in jurul orei 18. 50, in fata Guvernului, iar numarul lor creste de la un minut la altul. Oamenii sunt nemultumiti de proiectul de modificare a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )